Såld lägenhet på Cedergrensvägen 44 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 44

Funkisdrömmen!

Såld

Funkisdrömmen!

Charmig gaveltvåa högst upp i huset!

Varmt välkomna till en charmig funkislägenhet med alla rätt! Lägenheten präglas av stora sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här njuter man av rikligt med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i tre väderstreck som följer solen från morgon till kväll. Naturen radar upp sig precis utanför bostadens fönster med lövträd, tallar och grönska, ljuvlig utsikt året om, här kan man följa årstidernas skådespel när dem skiftar. Lägenheten är i toppskick med genomgående smakfulla materialval. Vidare erbjuds flertalet originalbevarade funkisdetaljer från 1940 såsom fönsterbrädor i teak, fönsterhakar och fönstervred, gamla charmiga dörrar, 2,70 m i takhöjd och genomgående plankgolv. Förvaring för kläder och skor finns det gott om genom flertalet garderober i både sovrum och hall. Utöver det har man nyttjanderätt till två källarförråd, ett stort källarförråd och ett matkällarförråd.

Här bor du i lugnt och tryggt område i pittoreska Midsommarkransen/Telefonplan. Cedergrensvägen är en lång och bred gata med flertalet mysiga promenadstråk. I kvarteret finns ett myller av mysiga butiker, restauranger och bageri och caféer.

Bostadsrättsföreningen Tele: bildades 1940, omfattar 5 kvarter med totalt 30 hus och sammanlagt 516 lägenheter, varav ett 20 hyresrätter (dolt kapital) och 40 lokaler som drar in ett starkt kassaflöde. Föreningen har gjort alla stora renoveringar och har en väldigt stadig ekonomi. Belåningen ligger på låga 2000 kr/kvm och föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen erbjuder sina medlemmar en stor föreningslokal som man kan hyra, bastu, 21st cykelrum, tre gästlägenheter, ett hobbyrum, en stor tvättstuga och cirka 26 000 m2 gröna ytor mellan husen. Det finns en trädgårdsgrupp bestående av intresserade medlemmar sköter om blomrabatter med mm. Föreningen disponerar över 43 garageplatser samt 31 parkeringsplatser under tak.

Visa mer
Slutpris

3 720 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.