Såld radhus på Bredängsvägen 89 i Bredäng/Mälarhöjden
Bredäng/Mälarhöjden

Bredängsvägen 89

Friköpt gavelradhus med stor tomt om 310 kvm!

Såld

Friköpt gavelradhus med stor tomt om 310 kvm!

Varmt välkommen till detta friköpta radhus med en fantastisk tomt på eftertraktade Bredängsvägen! Trivsamt radhus i tre plan i ett barnvänligt område. 5 rum och kök om 130 kvm boyta + 40 kvm biyta med en stor hörntomt om 310 kvm som dessutom är friköpt. Här finns möjlighet för flera uteplatser strategiskt placerade för att följa solen samt en stor gräsklädd yta på baksidan för barnen att leka på. En altan på baksidan med morgon- och eftermiddagssol samt en terrass på baksidan med kvällssol. Framsidan bjuder på kvällssol med plats för bord och stolar. Vidare erbjuds en välplanerad planlösning med stora sällskapsytor samt härliga ljusinsläpp med fönster åt tre håll. I huset finns i dagsläget tre sovrum, ett badrum samt två WC, ett rymligt kök med en halvöppen planlösning mot matrummet, ett stort sällskapsrum, tvättstuga, verkstad/pannrum samt förvaringsmöjligheter via förråd på tomten, klädkammare och vind.

Samfälligheten erbjuder garage i länga samt besöksparkering. Den bjuder på hög trivselfaktor genom gemensam skötsel av området vår och höst, kräftskiva m.m. Läs gärna mer på samfällighetens hemsida: http://www.bellmansringen.se/. Huset har ett fint läge i området med omedelbar närhet till en fin lekplats samt en fin gemenskap i radhuslängan. Bra läge i natursköna Bredäng/Mälarhöjden som erbjuder närhet till Stockholms innerstad samtidigt som man bor i ett idylliskt radhuskvarter. Här bor ni med närhet till skolor, tunnelbana, butiker, badplatser och joggingspår. Ca 2-3 minuters gångavstånd till buss 163 som tar er till Fruängen/Älvsjö samt Bredäng. Kort och gott finns allt man behöver i närheten och området är därav omåttligt populärt.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

6 230 000 kr

Ansvarig mäklare

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.