Såld lägenhet på Sparbanksvägen 49 i Hägerstensåsen/Telefonplan
Hägerstensåsen/Telefonplan

Sparbanksvägen 49

Tvåa högst upp i huset med härlig balkong i söderläge!

Såld

Tvåa högst upp i huset med härlig balkong i söderläge!

Välkommen till denna tvåa högst upp i huset med solig balkong och fint ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Bostaden är välplanerad, fint renoverad och belägen i attraktivt läge mitt på Hägerstensåsen. Balkongen är belägen i högt och fritt västerläge med plats för cafémöbler och växtligheter. I det rymliga vardagsrummet får du plats med soffgrupp och matbord. Vidare in i bostaden når du det charmiga köket med goda arbetsytor och bra förvaring bakom vita skåpsluckor och fullutrustad maskinpark med induktionshäll och rostfri ugn, fläkt, mikro och diskmaskin. Det mysiga sovrummet rymmer en stor säng samt en stor garderob med bra förvaringsmöjligheter och är beläget med fönster mot föreningens grönskande gård. Bostadens badrum är fint renoverat med värmegolv, spottar, dusch och handdukstork. Det är även förberett för tvättmaskin. I den välkomnande hallen erbjuds förvaringsmöjligheter genom originalgarderober.

Brf Sparbanksvägen 43-49 är en stabil förening där de har de större renoveringarna genomförda. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till gemensam tvättstuga, cykelförråd i källaren och garage samt parkeringsplats. Till bostaden hör nyttjanderätten till två förråd.

Här bor du i perfekt läge i Hägerstensåsens mysiga kvarter. Här finns allt att önska endast en kort promenad bort. Matbutik som Ica endast 2 minuter bort och tunnelbanan endast 4 minuter bort. På 12 minuter är du i Slussen och 6 minuter i Liljeholmen med ett stort utbud av butiker. På promenadavstånd har du Västertorpshallen (gym & bad), minigolf, utegym, Midsommarkransen, Aspudden och grönområdet kring Vinterviken.

Visa mer
Slutpris

2 825 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Matplats

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Balkong

Fastigheten

Övriga bilder

Klättercentret

Konstfack

Sats

Svandammsparken

T-bana runt husknuten

Planlösning