Såld lägenhet på Katrinebergsbacken 24 i Liljeholmen
Liljeholmen

Katrinebergsbacken 24

VÄLPLANERAD 2:A, BALKONG MED KVÄLLSSOL

Såld

VÄLPLANERAD 2:A, BALKONG MED KVÄLLSSOL

Välkommen till Katrinebergsbacken 24 och denna välplanerade tvåa. Lägenheten ligger attraktivt belägen högt upp på Liljeholmsberget som mäter 26 meter över havsnivån. Här bor du centralt och avskilt på samma gång med kort promenadavstånd till tunnelbana, tvärbana, bussar samt till Liljeholmens Galleria. Bara lite längre bort finns Liljeholmskajens trevliga restauranger och åt andra hållet finns sjön Trekanten med sitt promenadstråk. En perfekt tvårummare med allt man kan önska!

I hallen möts du av goda avhängningsmöjligheter samt garderobsförvaring. Köket är yteffektivt och öppet med gott om utrymme för en matplats. I vardagsrummet finner ni utgång till bostadens mysiga balkong med kvällssol för ljuvliga sommarkvällar! Bostadens sovrum är ombyggt med en stor platsbyggd garderob och rymmer en dubbelsäng. I badrummet finns en rymlig dusch, handdukstork samt plats för tvättmaskin. Bostaden har genomgående god förvaring och även ett tillhörande källarförråd!

Brf Liljeholmsberget är en omtyckt och skötsam förening med 265 bostadsrätter och 4 lokaler. Inom bostadsrättsföreningen har varje port sitt eget unika konstnärliga tema, skapat av konstnären Acke Oldenburg. BRF Liljeholmsberget har en belåning om 5 235 kr/kvm enligt årsredovisning 2022 vilket är att anses som en låg belåning jämfört med många föreningar i området. Föreningen erbjuder sina medlemmar pool med bastu, en vacker och barnvänlig trädgård med grillplats, garage, vinkällare, festlokal och två övernattningslägenheter.

Missa inte denna fantastiska bostad. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.