Älvsjö/Bandhagen

Mäklare i Älvsjö

Kontakta våra duktiga Mäklare i Älvsjö redan idag så gör vi din bostadsaffär lyckad.

Ring 08-120 132 50 E-post [email protected]

Glasfibergatan 6, 125 45 Älvsjö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

DIN MÄKLARE I ÄLVSJÖ

Det är svårt att inte älska området kring Älvsjö med omnejd! Här har du inte bara bra kommunikationer direkt in till Stockholm central utan även skolor, natur och mängder av aktiviteter för hela familjen runt hörnet. En bostad i dessa områden är garanterat lika med förhöjd livskvalitet oavsett om du bor i din första etta eller i något av de attraktiva villaområdena. Det är därför inte konstigt att alla som jobbar på vårt kontor i Älvsjö/ Bandhagen älskar att jobba här och har koll på allt som händer. Eftersom att vi brinner för området ser vi till att du som säljer ska få det som din bostad är värd.

Vi arbetar för att alltid ligga i framkant och hålla koll på vad som händer i bostadsbranschen, allt från prisutveckling av kvadratmeterpris till rådande trender. Detta gör vi genom att alltid kvalitetssäkra vårt arbete, vara lyhörda och se till att utvecklas som företag. För oss är varje bostadsaffär en chans till just utveckling men även utbyte av erfarenheter, och efter 27 år i branschen har vi hunnit få en hel del av denna vara.

Tveka inte att höra av er till oss oavsett om ni vill veta vilket område som passar er som familj bäst eller om ni vill göra en klockren bostadsaffär. Vi hjälper er genom hela processen oavsett om du vill köpa eller sälja, vår teori är nämligen att i en lyckad bostadsaffär är samtliga parter nöjda och trygga. Välkomna att kontakta oss för råd, tips och kostnadsfri värdering av er bostad!

Älvsjö/Bandhagen Älvsjö/Bandhagen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Älvsjö/Bandhagen

Sålt i området