Älvsjö/Bandhagen

En mäklares lokalkännedom är avgörande

När det kommer till lyckade bostadsaffärer hänger det på mäklarens förmåga, och vi är ganska vassa om vi får säga det själva…

Ring 08-120 132 50 E-post alvsjo@smh.se

Johan Skyttes väg 189, 125 34 Älvsjö

Din mäklare i Älvsjö och Bandhagen

Vi kan allt om vårt område, inte bara marknadspriser på bostadsrätter, villor och radhus samt bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, natur, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset i Älvsjö/Bandhagen älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en fastighetsmäklare. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi bryr oss om dig, hör av dig till oss idag.

Vi älskar vårt område. Oavsett om du bor i Bandhagen, Högdalen, Hagsätra, Ormkärr, Rågsved, Örby, Örby Slott, Liseberg, Solberga, Älvsjö, Gamla Älvsjö, Långbro, Långsjö, Herrängen, Långbro Park så har vi sålt många bostäder i ditt område.

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.
Vi på kontoret

Till salu ( bostäder, varav kommande försäljningar )

Sålt i området