Halmstad

Mäklare i Halmstad

Våra mäklare i Halmstad har mycket god lokalkännedom för att göra din bostadsaffär lyckad.

Ring 035-10 62 00  E-post Halmstad@smh.se 

Köpmansgatan 10, 302 42 Halmstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

DIN MÄKLARE I HALMSTAD

Hej och välkommen till Svenska Mäklarhuset Halmstad. Vi som driver kontoret heter Philip, Olivia och Anders, alla tre uppvuxna i vårt fina Halmstad. Vårt mål är att alltid göra vårt yttersta för att samtliga parter ska känna sig så nöjda och trygga som möjligt under hela processens gång. Vi vill att alla som stöter på oss, oavsett i vilken del av processen vi ses, ska vilja anlita oss när det är dags att välja mäklare. För oss är varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang. Ett ödmjukt sätt i kombination med rätt attityd tror vi är en förutsättning för en lyckad affär, det ska vara enkelt att vara kund.

Oavsett vart ni befinner er i tankarna är ni alltid välkomna in på en kaffe hos oss – vi hjälper er mer än gärna!

SVENSKA MÄKLARHUSET

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor från Uppsala i norr till Malmö i söder – med utlandskontor i både Thailand, Spanien, Turkiet och Cypern. Företaget grundades 1990 och har i stadig takt expanderat till de 30 kontor som finns idag. Svenska Mäklarhusets är ett etablerat varumärke som står för trygghet, kunskap och personlighet.

ANPASSAD EFTER DINA BEHOV

Vi tror på en personlig och anpassad försäljningsprocess skräddarsydd efter dina behov. Vår kunskap tillsammans med allt du vet om din bostad och ditt område blir en lyckosam kombination. Vill du vara delaktig i alla steg längs vägen? Gillar du inredningsdesign och styling? Vill du vara med och utforma säljmaterialet och tycka till om vad vi ska framhäva med bostaden? Bra då gör vi det tillsammans. Tycker du att en bostadsförsäljning är stressande, krångligt och jobbigt? Då kan du lugnt överlämna hela processen till oss, så håller vi dig underrättad längs hela vägen.

En försäljning med oss är anpassad efter dina behov, helt enkelt.

Halmstad Halmstad info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

Sålt i området