Sundsvall

Mäklare i Sundsvall

Välkommen till Svenska Mäklarhuset Sundsvall. Vi är din mäklare i Sundsvall med mycket god lokalkännedom.

Ring 060-12 12 72 E-post [email protected]

Storgatan 10, 852 31 Sundsvall

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Svenska Mäklarhuset Sundsvall – Din mäklare i Sundsvall

Sedan 2010 har vi förmedlat hundratals bostäder och blivit en av Sundsvalls mest anlitade fastighetsmäklare och vi ökar stadigt våra marknadsandelar. Vi kan Sundsvall och såklart även de kringliggande kommunerna!

Att vi alla på Svenska Mäklarhuset själva bor i Sundsvall och har mycket god lokalkännedom, är en självklarhet.

Vi ger dig bästa tänkbara grund för att just din försäljning ska bli lyckad. Varje uppdrag är unikt och du blir aldrig bara en i mängden. Vi värnar om dig som kund och tar hand om dig både före, under och efter försäljningen.

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud av såväl lägenheter som hus, fritidsboenden, jordbruksfastigheter samt tomter.

BOKA MÖTE MED OSS I SUNDSVALL

Vill du ha hjälp med att sälja din villa, bostadsrätt, tomt, jordbruksfastighet eller fritidshus, kontakta oss via mail eller telefon, eller boka en tid direkt i formuläret Boka Mäklare Online nedan, så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar.

Vi förmedlar villor och bostadsrätter i bland annat dessa områden: Haga, Granloholm, Bosvedjan, Bredsand, Södermalm, Korsta/Skönsberg, Söråker, Timrå, Kvissleby, Njurunda.

Sundsvall Sundsvall [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sundsvall

Sålt i området