Norrtälje

Mäklare i Norrtälje

Välkommen till Svenska Mäklarhuset Norrtälje. Vi är din mäklare i Norrtälje med mycket god lokalkännedom.

Ring 0176-206610 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Norrtälje
Faktorigatan 2, 761 30 Norrtälje

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Svenska Mäklarhuset Norrtälje – Din mäklare i Norrtälje

Sedan 2002 har vi förmedlat tusentals bostäder och blivit en av Norrtäljes mest anlitade fastighetsmäklare. Vi är mästare på Norrtälje kommun.

Vi på Svenska Mäklarhuset Norrtälje bor och är uppväxta här och har därmed mycket god lokalkännedom om Norrtälje och vår vackra skärgård. Med vårt välbeprövade mäklarkoncept erbjuder vi dig som säljare den bästa mäklartjänsten, vi alla är engagerade och professionella mäklare och erbjuder våra kunder kraftfull marknadsföring.

Vi hjälper dig i jakten på en ny bostad, oavsett om det är en lägenhet, hus eller fritidsboende. Med våra kontakter och vårt stora utbud av bostäder hjälper vi dig att hitta ditt perfekta hem. Kontakta oss via mail, telefon eller via formuläret Fri värdering, så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar!

NÖJDA KUNDER

Nöjda kunder är kärnan i vår verksamhet. Hos oss får du mer än bara en försäljning – du får en personlig och engagerad mäklare som ser till att dina behov och önskemål prioriteras i varje steg av processen. Varje uppdrag är unikt för oss, och vi strävar alltid efter att du ska känna dig som vår enda och viktigaste kund.

Vi har varje år sedan 2010 fått ta emot utmärkelsen 100% nöjda kunder, vilket är både ärofyllt och väldigt roligt, och dessutom visar att vårt arbetssätt verkligen ger resultat.

BOKA MÖTE MED OSS I NORRTÄLJE

Vill du ha hjälp att sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus, kontakta oss via mail eller telefon, eller fyll i formuläret Fri värdering , så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar!

Vi täcker dessa områden: Centrum, Grossgärdet, Kvisthamra, Solbacka, Grind, Färsna, Grisslehamn, Väddö, Älmsta, Rimbo, Bergshamra, Vätö, Furusund, Yxlan, Blidö, Rådmansö, Spillersboda och Håtö.

Norrtälje Norrtälje [email protected] Svenska Mäklarhuset
Norrtälje

Sålt i området