Årsta/Enskede

Mäklare i Årsta och Enskede

Är den bästa garantin du kan få för en lyckad bostadsaffär. Kontakta våra mäklare i Årsta och Enskede idag. Vi älskar nöjda kunder!

Ring 070-981 55 99 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Enskede
Skönviksvägen 242, 122 25 Enskede

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Årsta och Enskede

Vi på Svenska Mäklarhuset Årsta/Enskede har tillsammans över 30 års erfarenhet av just söder som söder. Vi kan inte bara marknadspriser på bostadsrätter, villor och radhus samt bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, natur, mataffärer, kommunikationer och lite där till. Därför är Svenska Mäklarhuset Årsta/Enskede det självklara valet när du ska anlita en fastighetsmäklare.

Vi arbetar med bred marknadsföring med fokus på digitala kanaler, duktiga stylister, marknadens vassaste fotografer och självklart engagerade mäklare med stark lokalkännedom. För oss är varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang. Vi ger oss inte förrän du känner dig helt nöjd med slutpriset.

Funderar du över att köpa eller sälja en bostad i vårt område? Tveka inte att kontakta oss. Boka in ett möte så hjälper vi dig genom din köpprocess och berättar hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. När du bokar in ett möte med oss bjuder vi även dig på en kostnadsfri värdering.

Vi säljer bostadsrätter, villor samt radhus i dessa områden:

Årsta, Östberga, Stureby, Enskede, Tallkrogen, Svedmyra, Gubbängen.

Årsta/Enskede Årsta/Enskede [email protected] Svenska Mäklarhuset
Årsta/Enskede

Våra samarbetspartners

Malak Alubaidi
Blivande Fastighetsmäklare

Doaa Alubaidi
Blivande Fastighetsmäklare

Är det här du?
Kontakta oss:

Sålt i området