Sollentuna

Mäklare i Sollentuna

Vi menar allvar när vi sätter dig och din bostadsaffär i fokus. Välkommen att kontakta våra mäklare i Sollentuna.

Ring 08-92 79 80 E-post [email protected]

Edsbergs torg 9, Box 571, 192 05 Sollentuna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Sollentuna

Vi älskar Sollentuna och vi kan Sollentuna. Vi kan inte bara marknadspriser på bostadsrätter, villor och radhus samt bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, natur, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset i Sollentuna älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en fastighetsmäklare. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi bryr oss om dig, hör av dig till oss idag.

Vi täcker alla områden i Sollentuna: Edsberg, Edsbacka, Edsängen, Edsviken, Fågelsången, Helenelund, Häggvik, Kvarnskogen, Kärrdal, Norrviken, Rotebro, Rotesunda, Silverdal, Sjöberg, Sollentuna centrum, Tegelhagen Tureberg, Töjnan, Törnskogen, Vaxmora, Viby.

Sollentuna Sollentuna [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sollentuna

Sålt i området