Malaga

Gör verklighet av ditt drömboende

Våra mäklares lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i Malaga.

Ring +34 667 016 816skicka e-post [email protected]

VI KAN HJÄLPA DIG ATT HITTA DIN DRÖMBOSTAD I MALAGA.

Kontakta oss.


Ska du köpa eller sälja bostad i Malaga

Malaga har klättrat på listan över favoritstäder för bostadsköpare och staden har blivit ett av europas populäraste turistmål under  sista åren. Detta är tack vare klimatet, havet, närhet till skidåkning i Sierra nevada (1,5h), närhet till städer som som Marbella och Nerja (5 mil), de många museerna och känt för sitt kulturliv och gastronomi. Malaga är populärt för utländska företag att etablera sig i på grund av arbetskraft och kompetens från Univeritetet och Malagas Sillicon Valley, Parque tecnologico, även kallad Malaga valley där företag som Oracle, google, Ericson, Dell och Accenture finns representerade. Malaga är Europas nya techhub.

Företagsklimatet för utländska företag är optimala då Malaga har ett program för utlänningar som vill etablera verksamhet i Malaga som heter Malaga is open 4 business, Malagaopenforbusiness.eu

En annan fördel med Malaga är kommunikationerna. Du kan flyga till nästan hela världen och det finns snabbtåg till Madrid (2,5h). Malaga är också centrum för kryssningsfartygen i medelhavet.

 

Våra områden:

TEATINOS,  LIMONAR, CENTRO HISTORICO, ALHAURIN DE LA TORRE, LA MALAGUETA, MÁLAGA ESTE

Vi på kontoret