Sundbyberg

Dom kallar det Sumpan.

Vi kan stolt meddela dig att vi är riktigt bra mäklare, och vi har lokalkännedomen som hjälper dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta oss idag, vad väntar du på?

Ring 08-28 06 90 E-post sundbyberg@smh.se

Sundbybergs Torg 3, 172 67 Sundbyberg

Din mäklare i Sundbyberg

Vi på Svenska Mäklarhuset kan allt om Sundbyberg. Alla vi som arbetar på Sundbybergskontoret tycker att vi har världens roligaste jobb och vi vill vara det självklara valet när du behöver anlita en mäklare. Vi vill vara ditt självklara val av mäklare både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt drömhem.

Vi kan marknadspriserna i Sundbyberg på allt ifrån bostadsrätter, radhus, villor och fritidshus. Vi vet allt om bostadsområden och bostadsrättsföreningar men vi har också koll på allt ifrån kommunikationer, skolor och förskolor till nöjen, restauranger och mataffärer.

Boka ett möte med oss

Testa oss gärna. Boka in ett möte med oss på Svenska Mäklarhuset Sundbyberg så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi bryr oss om dig, hör av dig till oss idag.

Välkommen att kontakta oss när du vill göra en god bostadsaffär!

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.
Vi på kontoret

Till salu ( bostäder, varav kommande försäljningar )

Sålt i området