Sundbyberg

Mäklare i Sundbyberg

Vi kan stolt meddela dig att vi är riktigt bra mäklare, och vi har lokalkännedomen som hjälper dig till en lyckad bostadsaffär. Kontakta någon av våra mäklare i Sundbyberg idag.

Ring 08-28 06 90 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
Sundbybergs Torg 3, 172 67 Sundbyberg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Sundbyberg

Vi på Svenska Mäklarhusets Sundbybergskontor jobbar här av en anledning. Vi kan allt om Sunbyberg! Vare sig det gäller kvadratmeterpris på villor, radhus och lägenheter eller vart du ska bo för att dina barn skall gå i de bästa skolorna så vet vi vad som gäller. I Sundbyberg finner du allt du behöver i form av nöje, mat och idrott och vi hjälper dig att hitta helt rätt i din bostadsaffär.

Med din bostadsaffär i fokus ser vi till att vi alltid utvecklas för att ligga steget före alla andra. Med hjälp av varandra och kollegorna på våra 25 andra lokalkontor i Stockholmsområdet jobbar vi varje dag med att fortsätta vara bäst på det vi gör. Att bistå dig i din bostadsaffär.

Boka ett möte med oss

Utöver vårt utvecklingsfokus har vi arbetat med att sälja bostäder i 27 år och den erfarenheten har vi med oss in i alla våra nya affärer. Vi vill att våra köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela processen och därför arbetar vi med att förmedla vår erfarenhet så att alla parter är medvetna om vilka skyldigheter och rättigheter de har i en stundande bostadsaffär. Detta är en del i den affärsfilosofi vi har som vi rätt och slätt kallar ”klara papper och raka besked”.

Ta kontakt med oss för att ta första steget mot att sälja din bostads till rekordpris. Vi bryr oss om dig och därför erbjuder vi en kostnadsfri värdering i samband med att du bokar ett första möte med oss. Tillsammans så hjälper vi dig till en lyckad bostadsaffär!

Sundbyberg Sundbyberg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Sundbyberg

Sålt i området