Åkersberga/Ljusterö

Mäklare i Åkersberga

Vi kan området! Vår lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad och vi bryr oss om våra kunder. Välkommen att kontakta våra mäklare i Åkersberga.

Ring 08-123 505 00 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Åkersberga
Ljusterövägen 3, 184 95 Ljusterö & Bergavägen 12B, 184 30 Åkersberga

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Åkersberga

Vi kan allt om Åkersberga och Ljusterö, inte bara marknadspriser, bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset i Åkersberga/Ljusterö älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en mäklare. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Testa oss gärna. Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi bryr oss om dig, hör av dig till oss idag.

Åkersberga/Ljusterö Åkersberga/Ljusterö [email protected] Svenska Mäklarhuset
Åkersberga/Ljusterö

Sålt i området