Södermalm

Mäklare på Södermalm

Vi kan dina kvarter och vi har ett genuint intresse av Söder. Kontakta någon av våra mäklare på Södermalm idag för en lyckad bostadsaffär.

Ring 08-640 71 00 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Södermalm
Östermalmstorg 1, 114 42 Stockholm

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare på Södermalm

Med ett genuint intresse för bostäder och försäljning bedriver vi fastighetsmäkleri på, enligt oss, Stockholms vackraste och mest färgstarka stadsdel. Vårt Södermalm ligger oss varmt om hjärtat och det är med stolthet vi hjälper just dig med din stora affär. Med lång erfarenhet av mäkleri på Söder har vi sålt i stort sätt alla bostadsrättsföreningar och har koll på guldkornen i ditt kvarter.

Vid varje försäljning satsar vi stort på att upplevelsen av ditt hem ska bli så bra som möjligt. Vi arbetar med några av branschens främsta fotografer och inredare som tillsammans med vår erfarenhet och din personliga prägel skapar de bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad försäljning. Vi har ett starkt div, professionalitet och personligt engagemang, vilket genomlyser vår process.

Vi strävar inte efter att vara fastighetsmäklaren som säljer flest bostäder utan vår målsättning är istället att vara Södermalms bästa fastighetsmäklare som arbetar noggrant, flexibelt och nytänkande för att din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt.

Boka ett förutsättningslöst möte och värdering idag.

Går du i tankar om att sälja din bostad, är nyfiken på värdet eller önskar handfasta tips på hur du optimerar en framtida försäljning, så tycker vi att du ska boka in ett möte med oss på Svenska Mäklarhuset Södermalm.

Oavsett om du bor i Hornstull, Reimersholme, Tantolunden, Zinkensdamm, Mariatorget, Mariaberget, Slussen, Mosebacke, Södrastation, Medborgarplatsen, Skanstull, Eriksdal, SoFo, Nytorget, Vitabergen eller Norra Hammarbyhamnen har vi genom åren förmedlat många hem i ditt område.

Vi hjälper dig förverkliga bostadsdrömmen.

Södermalm Södermalm [email protected] Svenska Mäklarhuset
Södermalm

Vi på kontoret

Sålt i området