Ale

Mäklare i Ale

Välkommen till Svenska Mäklarhuset Ale. Vi är din mäklare i Ale med mycket god lokalkännedom.

Ring 0303-746690 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Ale
Postvägen 2, 446 32 Älvängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Svenska Mäklarhuset Ale – Din mäklare i Ale

Vi är en engagerad och personlig fastighetsbyrå som ser det som vår viktigaste uppgift att du som kund blir helt nöjd. En lyckad, problemfri försäljning är ingen självklarhet. Vi vet vad som krävs och är beredda att göra det lilla extra!

Med vårt genomtänkta mäklarkoncept erbjuder vi dig som säljare en kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande och mycket engagerade och skickliga mäklare. Alla mäklare har lokal förankring på orten och en mycket god kännedom om bostadsmarknaden i vår långsmala kommun. Även leverantörer av våra kringtjänster som fotografer, stylister och tryckerier är handplockade av oss för att de är de bästa på sitt område. Allt för att du ska få de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

NÖJDA KUNDER

Nöjda kunder är resultatet av en bra bostadsaffär. Därför mäter vi kontinuerligt vad våra kunder tycker om oss. Alla köpare och säljare får en enkät efter tillträdet av bostaden. I enkäten ställer vi frågor om mäklarens agerande, våra tjänster och våra produkter.

BOKA MÖTE MED OSS I ALE

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud av såväl lägenheter som hus och fritidsboenden. Vi har även nära samarbeten med våra grannkontor.

Vill du ha hjälp att sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus? Kontakta oss via mail, telefon, eller fyll i formuläret ”Fri värdering”, så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar!

Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i bland annat dessa områden: Surte, Bohus, Nödinge, Nol, Alafors, Älvängen, Skepplanda, Alvhem, Hålanda.

Ale Ale [email protected] Svenska Mäklarhuset
Ale

Sålt i området