Täby

Hur hittar man den bästa mäklaren i Täby?

Läs kundomdömmen, hör dig för bland bekanta, och kontakta mäklarna. Välkommen till oss!

Ring 08-765 36 40 E-post taby@smh.se

Catalinavägen 8, 183 68 Täby

Din mäklare i Täby

Vi kan Täby och säljer bostadsrätter, radhus och villor i hela området. Din lokala fastighetsmäklare i Täby som har stenkoll på allt från natur, sjöar, rekreationsområden till mataffärer, kommunikationer, nöjen och restaurangutbud.

Vi älskar vårt jobb och drivs av hela tiden av att göra den bästa möjliga bostadsförsäljningen och slå rekordpriser. Vi lägger all vår vikt på att både köpare och säljare ska känna sig 100% nöjda. Ett bevis på detta är återkommande kunder. Läs våra rekommendationer.

Välkommen till vårt bobutik i Hägernäs Strand eller boka in ett möte så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig på bästa vis. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Känner du dig osäker i köpprocessen så hjälper vi självklart dig även där. Kan vara skönt att ha ett bollplank som har full koll på bostadsmarkanden i Täby. Vi bryr oss om våra kunder.

Vi har vårt kontor i Hägernäs Strand men är även verksamma och säljer mycket i Hägernäs, Södra Hägernäs, Gribbylund, Hästängen, Löttingelund, Ullna, Byle, Täby Kyrkby, Karlslund, Lövbrunna, Visninge, Vallatorp, Erikslund, Vallabrink, Ensta, Ella, Ella Gård, Skarpäng, Roslags-Näsby, Näsby-Park, Viggbyholm, Grindtorp, Näsbydal, Lahäll, Norskogen, Åkerby, Viggbygärdet.

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.




Vi på kontoret

Till salu ( bostäder, varav kommande försäljningar)

Sålt i området