Täby

Mäklare i Täby

Kontakta någon av våra mäklare i Täby idag för en lyckad bostadsaffär.

Ring 08-765 36 40 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Täby
Catalinavägen 8, 183 68 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Täby

Vi på Svenska Mäklarhuset i Täby tycker att vi har världens roligaste jobb och vi vill vara det självklara valet av mäklare, både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt nästa boende. Vi har som mål att alltid se till våra kunders bästa och se till att samtliga parter i bostadsaffären blir nöjda. Detta kan bevisas då vi har många återkommande kunder som ger oss förtroende att vara mäklare igen. Läs gärna våra rekommendationer.

Kontakta oss för fri värdering
Kontakt oss så berättat vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad i Täby till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Det viktigaste för oss är att du är nöjd! Behöver du rådgivning eller vill du ha en skicklig mäklare vid din sida inför ditt livs största affär? Vi brinner för att hjälpa till och vi vet att det kan vara skönt att ha ett bollplank. När du bokar ett möte med någon av oss i Täby bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Lokal mäklare i Täby
Vi är din lokala fastighetsmäklare i Täby och har stenkoll på allt ifrån kommunikationer, skolor och förskolor till nöjen, restauranger och mataffärer. Vårt kontor ligger i Hägernäs Strand men vi är även verksamma och säljer mycket i Hägernäs, Södra Hägernäs, Gribbylund, Hästängen, Löttingelund, Ullna, Byle, Täby Kyrkby, Karlslund, Lövbrunna, Visinge, Vallatorp, Erikslund, Vallabrink, Ensta, Ella, Ella Gård, Skarpäng, Roslags-Näsby, Täby Centrum, Täby Park, Näsby-Park, Viggbyholm, Grindtorp, Näsbydal, Lahäll, Norskogen, Åkerby, Viggbygärdet.

Personligt
Vi erbjuder en personlig och professionell service och lägger stor vikt i att både köpare och säljare ska vara nöjda med affären. Känner du dig osäker i köp- eller säljprocessen hjälper vi dig mer än gärna. Vi ser fram emot att sälja din bostad i Täby.

Täby Täby [email protected] Svenska Mäklarhuset
Täby

Sålt i området