Lidingö

Mäklare på Lidingö

Gör en bostadsaffär som du blir nöjd med! Ta hjälp av våra duktiga mäklare på Lidingö

Ring 08-562 08 300 E-post [email protected]

Pyrolavägen 3, 181 60 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare på Lidingö

Vi kan Lidingö och älskar vår ö. Alla vi som jobbar här bor på ön. Vi känner inte bara till marknadspriser på bostadsrätter, radhus och villor, bostadsområden och bostadsrättsföreningar utan också smultronställen, vilka skolor som finns, var du fikar, tränar, handlar, plockar svamp och mycket mer. Det gör att vi kan förmedla en äkta känsla av att bo på Lidingö och ge köparna rätt information.

Vi älskar vårt jobb och arbetar stenhårt för att alltid sälja till högsta möjliga slutpris. Vi gör allt och lite till för att du som kund ska känna dig trygg och bli nöjd genom hela processen, både som köpare och säljare. Hur lyckas vi med det? Förutom att vi älskar vårt jobb så tränar vi mycket och är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja.  På så sätt ligger vi alltid i framkant, utvecklar oss och kvalitetssäkrar vårt arbetssätt. Då säkerställer vi att alltid leverera på topp.

Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig till bästa möjliga affär den dagen du ska sälja. Är du på jakt efter en ny bostad kan du också anlita oss som köpcoach, så hjälper vi dig med stöd och råd i din köpprocess. Självklart bjuder vi på en kostnadsfri värdering!

Vi bryr oss om dig och din bostadsaffär!

Vi har erfarenhet av försäljningar i: Herserud, Torsvik, Hersby, Islinge, Sticklinge, Bo, Rudboda, Elfvik, Mosstorp, Gångsätra, Högsätra, Stockby, Kottla, Baggeby, Bodal, Larsberg, Dalénum, Skärsätra, Mölna, Brevik, Käppala, Killinge, Gåshaga

Lidingö Lidingö [email protected] Svenska Mäklarhuset
Lidingö

Sålt i området