Järfälla

Mäklare i Järfälla

Kontakta våra mäklare i Järfälla för en lyckad bostadsaffär – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Ring 08-584 006 30 E-post [email protected]

Riddarplatsen 5, 177 30 Järfälla

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Järfälla

Järfälla är en kommun som är svår att inte älska. Här hittar du garanterat ditt drömboende bland charmiga villaområden eller moderna nyproducerade lägenheter. Här har du naturen, fantastiska shoppingmöjligheter och kommunikationer in till Stockholm Central alldeles runt hörnet. Allt detta gör att du inte behöver kompromissa med din livskvalitet utan får bästa möjliga förutsättningar för skapa dig ditt drömliv.

Vi kan Järfälla

Som ni förstår ligger Järfälla oss varmt om hjärtat och vi kan området utan och innan. Detta innebär att vi inte bara vet i vilket område bästa skolan finns, vi har koll på vilket kvadratmeterpris som är rimligt för ditt boende och vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjliga slutpris på din försäljning.

Vi älskar det vi gör och har alltid högsta prioritet på dig som kund när vi säljer din bostad. Vårt mål är alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Vi ser även varje bostadsaffär som en möjlighet att utvecklas och med 27 år i branschen har vi därför skaffat oss en hel del erfarenhet. Vårt stora utvecklingsfokus gör att vi alltid är på tårna och hungriga på att ligga steget före med vad som händer på marknaden. I vår värld är en optimal bostadsaffär när båda parterna är nöjda och känner sig trygga under hela säljprocessen.

Genom att höra av dig till oss tar du ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Vi erbjuder alltid dig en kostnadsfri värdering för att du ska känna dig trygg och få en bild av hur vi kan hjälpa dig med din försäljning!

Järfälla Järfälla [email protected] Svenska Mäklarhuset
Järfälla

Sålt i området