Vasastan/Norrmalm

Våra mäklare står redo att hjälpa dig

Saken är den, att vi verkligen kan det här området, utan och innan. Söker du en mäklare med kunskap om Vasastan och Norrmalm så har du hittat rätt!

Ring 08-122 125 20 E-post [email protected]

Östermalmstorg 1, 114 42  Stockholm

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Vasastan

Vasastan är sannerligen hjärtat av Stockholm och från vårt kontor har vi promenadavstånd till varenda fastighet, lunchrestaurang och butik i de båda stadsdelarna. Skall vi vara ärliga hade vi nog alla gärna bott på kontoret, för bättre områden att bo och leva i finns inte i detta land. Vilket säger något om varför du skall anlita oss för att få maximal utväxling på din bostadsaffär. Vi vet allt det bästa med Vasastan.

Förutom vårt stora utvecklingsfokus har vi på Svenska Mäklarhuset många och långa år i branschen. Våra erfarenhet tar vi med oss in i varje nytt projekt och vi lär oss mer och mer efter varje objekt vi förmedlar. Med 27 år i branschen kan du alltid vara säker på att vi vet vad som gäller.

En av de största anledningarna till varför vi kommer förse dig med en bra affär är vårt utvecklingsfokus. Vi utvecklar varandra och oss själva såväl internt som med hjälp från våra kollegor på Svenska Mäklarhusets 25 ytterliga lokalkontor i Stockholmsområdet. Detta för att alltid vara i framkant vare sig det gäller kvadratmeterpris, värdering eller marknadens utveckling.

Vi träffar gärna dig för att se över dina möjligheter till en god bostadsaffär i hjärtat av Stockholm. Bokar du ett möte med oss så bjuder vi på en gratis värdering så att vi snabbt kan komma igång med det viktigaste med din bostadsaffär, att nå det pris du är ute efter!

Vasastan/Norrmalm Vasastan/Norrmalm [email protected] Svenska Mäklarhuset
Vasastan/Norrmalm

Sålt i området