Vänersborg

Mäklare i Vänersborg

Välkommen till Svenska Mäklarhuset Vänersborg. Vi är din mäklare i Vänersborg med mycket god lokalkännedom.

Ring 0521-128 00 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Vänersborg
Nabbensbergsvägen 2, 462 40 Vänersborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Svenska Mäklarhuset Vänersborg – Din mäklare i Vänersborg

Sedan uppstart 2016 har vi växt och blivit en av de mest populära fastighetsmäklarna i Tvåstadsområdet. Vårt kontor i Vänersborg finns på Quality Hotel och sedan 2018 har vi även ett kontor i Trollhättan.

Med vårt välbeprövade koncept erbjuder vi dig som säljare engagerade och kunniga mäklare samt kraftfull marknadsföring. Vi hjälper dig hela vägen med din fastighetsaffär, såväl privat som kommersiellt.

Våra mäklare har förmedlat bostäder i Tvåstad med omnejd i många år och har byggt upp ett stort kontaktnät. Dessutom bor vi själva i Tvåstad och har mycket god kännedom av området. Vi ger oss inte förrän din försäljning är i hamn och du är helt nöjd. För oss är varje uppdrag unikt och vi värnar om dig som kund både före, under och efter försäljningen.

Söker du ny bostad ser vi till att hjälpa dig att hitta rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud. Vi har även ett nära samarbete med vårt andra kontor i Trollhättan.

Med vänliga hälsningar Sofia, Daniel, Helena, Lisa, Frida, Lotta, Filip och Sophia

BOKA MÖTE MED OSS I VÄNERSBORG

Vill du ha hjälp att sälja din villa, gård, kommersiella fastighet, bostadsrätt eller fritidshus? Kontakta oss via mail, telefon eller fyll i formuläret Fri Värdering , så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar!

Vi säljer i hela Vänersborgs kommun med med bla dessa områden: Nordstan, Fredriksberg, Mariero, Centrum, Blåsut, Onsjö, Mariedal, Vargön, Frändefors/Brålanda Väne-Ryr och Katrinedal.

Vänersborg Vänersborg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Vänersborg

Sålt i området