Östermalm/Gärdet

Mäklare på Östermalm och Gärdet

Den bästa mäklaren är ännu inte korad, men vi vet att om det hade funnits en tävling där nöjda kunder och lokalkännedom sattes i fokus så hade vi kommit riktigt högt upp! Kontakta oss och lär dig mer om hur vi kan hjälpa dig att bli nöjd.

Ring 08-120 335 55 E-post [email protected]

Östermalmstorg 1, 114 42 Stockholm

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare på Östermalm och Gärdet

Vi kan allt om Östermalm och Gärdet, inte bara marknadspriser, bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset Östermalm/Gärdet älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en mäklare. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Testa oss gärna. Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi bryr oss om dig, hör av dig till oss idag.

Östermalm/Gärdet Östermalm/Gärdet [email protected] Svenska Mäklarhuset
Östermalm/Gärdet

Sålt i området