Trollhättan

Mäklare i Trollhättan

Välkommen till Svenska Mäklarhuset Trollhättan. Vi är din mäklare i Trollhättan med mycket god lokalkännedom.

Ring 0520-13000 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Trollhättan
Torggatan 1A, 461 34 Trollhättan

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Svenska Mäklarhuset Trollhättan – Din mäklare i Trollhättan

Sedan 2016 har vi växt och blivit en av de mest populära fastighetsmäklarna i Tvåstadsområdet. I Trollhättan öppnade vi vårt kontor 2018 och där finner ni oss på Torggatan 1A, i Vänersborg ligger vårt andra kontor på Quality Hotel.

Med vårt genomtänkta mäklarkoncept erbjuder vi dig som säljare en kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande och mycket engagerade och kunniga mäklare som hjälper dig hela vägen med din fastighetsaffär, såväl privat som kommersiellt.

Våra mäklare har förmedlat bostäder i Tvåstad med omnejd i många år och har byggt upp ett stort kontaktnät. Dessutom bor vi själva i området och har mycket god lokalkännedom. Vi ger oss inte förrän din försäljning är i hamn och du är helt nöjd. Varje uppdrag är unikt och du blir aldrig bara en i mängden. Vi värnar om dig som kund och tar hand om dig både före, under och efter försäljningen.

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud av såväl lägenheter som hus och fritidsboenden. Vi har även ett nära samarbete med vårt andra kontor i Vänersborg.

BOKA MÖTE MED OSS I TROLLHÄTTAN

Vill du ha hjälp att sälja din villa, gård, kommersiella fastighet, bostadsrätt eller fritidshus? Kontakta oss via mail, telefon eller fyll i formuläret ”Fri Värdering”, så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar!

Vi säljer i hela Trollhättans kommun med med bla dessa områden: Egna Hem, Skoftebyn, Centrum, Hultshöjd, Hälltorp, Sjuntorp, Strömslund, Skogshöjden, Torsred, Väne-Åsaka, Velanda och Upphärad.

Trollhättan Trollhättan [email protected] Svenska Mäklarhuset
Trollhättan

Sålt i området