Västerås

Mäklare i Västerås

Vi hette tidigare PAX Fastighetsförmedling och våra mäklare har förmedlat över 10 000 bostäder i Västerås. En bostadsaffär är något av det största man kan uppleva under ett liv. Genom oss på SMH Västerås får du adekvat hjälp när du bestämt dig för att ta steget.

Ring 021-10 19 00 E-post [email protected]

Östra Kyrkogatan 3, 722 15 Västerås

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

DIN MÄKLARE I VÄSTERÅS

Vi på Svenska Mäklarhuset i Västerås har som mål att alltid vara proffsiga och att alltid ge ett bra bemötande i vårt jobb som fastighetsmäklare. Vi vill att alla som stöter på oss, oavsett i vilken del av processen vi ses, ska vilja anlita oss när det är dags att välja mäklare. Vi vill sticka ut då vi vet att konkurrensen är hård som fastighetsmäklare, så här gäller det att göra ett avtryck och den chansen får man bara en gång. Att alltid vara på tå och att se jobbet som mäklare som en livsstil är för oss en självklarhet. Detta resulterar ofta i rekordpriser, och väldigt nöjda kunder!

NÖJDA KUNDER

Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare men det ger också väldigt mycket energi till den enskilde fastighetsmäklaren att göra ett riktigt bra jobb. Det är som en positiv spiral för oss, det ena ger det andra så att säga. Ju bättre vi blir desto fler nöjda kunder får vi och ju fler nöjda kunder vi har desto roligare blir vårt jobb här på Västerås fastighetsmarknad. Vi älskar området och vår målsättning är att våra kunder ska älska oss och våra mäklare!

BOKA MÖTE MED OSS I VÄSTERÅS

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad i Västerås till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Behöver du råd eller vill ha en skicklig mäklare vid din sida inför din försäljning eller bostadsköp? Det bästa vi vet är att få hjälpa till! När du bokar ett möte med någon av oss i Västerås så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Vi täcker dessa kommuner i Västmanland: Alla stadsdelar i Västerås med omnejd, likaså Surahammar, Hallstahammar, Köping, Arboga, Kungsör, Fagersta, Norberg, Sala och Skinnskatteberg.

Västerås Västerås [email protected] Svenska Mäklarhuset
Västerås

Våra samarbetspartners

Miriam Stener
Kommunikatör & säljcoach

Sålt i området