Living

Mäklare i Stockholms innerstad

Vårat mål är att ge dig bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Kontakta våra mäklare på SMH Living kontoret idag.

Ring 08-652 62 00 E-post [email protected]

Bastugatan 57, 118 25  Stockholm

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

VÄLKOMMEN TILL SMH LIVING

Tänk er att ha allting som rör er framtida flytt eller ert framtida köp på ett och samma kontor. Att ha möjlighet att träffa en fastighetsmäklare, en jurist, en arkitekt eller hantverkare på ett och samma ställe är inte längre en idé utan det är SMH Living.

Vi sitter i fantastiska lokaler på Bastugatan 57 och här hittar ni våra tio erfarna fastighetsmäklare med fokus på olika delar av Stockholms innerstad. Ni hittar också våra superduktiga nyproduktionsmäklare samt representation från våra utlandskontor. Men SMH Living är så mycket större än så, vi är lite fler än ett hundra personer på kontoret där alla tänkbara branscher som kan hjälpa dig vid ett köp eller en försäljning av din bostadsrätt finns representerade.

Det som gör SMH Living ännu mer unikt är att vi kan hjälpa er oavsett vart ni befinner er i er bostadsresa. Det spelar ingen roll om ni går i säljtankar, vi kan hjälpa er med juridisk rådgivning, att renovera er bostad, att rita om sommarstugan, lösa er förvaringsproblematik eller hjälpa till med att förbättra era befintliga bolån.

Living Living [email protected] Svenska Mäklarhuset

Våra samarbetspartners

Ester Davidsson
Familjejurist

Mikael Granath
Partneransvarig – Dryft

Mikael Granath
Partneransvarig – Dryft

Mattias Holmgren
Fotografansvarig

Dennis Rydgren
CMO Vinden

Louise Brander
Partneransvarig Söderberg & Partners

Sålt i området