Living

Mäklare i Stockholms innerstad

Vårat mål är att ge dig bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Kontakta våra mäklare på SMH Living kontoret idag.

Ring 08-652 62 00 E-post [email protected]

Grev Turegatan 27, 114 38 Stockholm

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


VÄLKOMMEN TILL SMH LIVING

Tänk er att ha allting som rör er framtida flytt eller ert framtida köp på ett och samma kontor. Att ha möjlighet att träffa en fastighetsmäklare, en jurist, en arkitekt eller hantverkare på ett och samma ställe är inte längre en idé utan det är SMH Living.

Vi sitter i fantastiska lokaler om 1500 kvm på Grev Turegatan 27 och här hittar ni våra tio erfarna fastighetsmäklare med fokus på olika delar av Stockholms innerstad. Ni hittar också våra superduktiga nyproduktionsmäklare samt representation från våra utlandskontor. Men SMH Living är så mycket större än så, vi är lite fler än ett hundra personer på kontoret där alla tänkbara branscher som kan hjälpa dig vid ett köp eller en försäljning av din bostadsrätt finns representerade.

Det som gör SMH Living ännu mer unikt är att vi kan hjälpa er oavsett vart ni befinner er i er bostadsresa. Det spelar ingen roll om ni går i säljtankar, vi kan hjälpa er med juridisk rådgivning, att renovera er bostad, att rita om sommarstugan, lösa er förvaringsproblematik eller hjälpa till med att förbättra era befintliga bolån.

Våra samarbetspartners

Ester Davidsson
Familjejurist

Liam Möller
Stylistansvarig

Mikael Granath
Partneransvarig – Dryft

Alexander Bahr
Fotografansvarig

Dennis Rydgren
CMO Vinden

Louise Brander
Partneransvarig Söderberg & Partners

Till salu ( 20 bostäder , varav 13 kommande försäljningar )

Sålt i området