Johanneshov

Mäklare i Johanneshov

Gör en bostadsaffär som du blir nöjd med! Ta hjälp av våra duktiga mäklare i Johanneshov redan idag.

Ring 08-600 03 20 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Finn Malmgrens väg 9, 121 38 Johanneshov

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Johanneshov

Vi kan våra kvarter!

Vi kan marknadspriser på bostadsrätter, radhus och villor samt har full koll på bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utbudet av restauranger, mataffärer service och kommunikationer, men också Nackareservatet och närmsta cykelvägen till Södermalm eller bästa smitvägen till tunnelbanan.

Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset i Johanneshov älskar det vi gör och är dedikerade våra kunder och affärer. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Det är därför som vi är det självklara valet för många när man ska flytta och anlita en fastighetsmäklare.

Hur lyckas vi med det? Jo, vi har lång erfarenhet, har en stor kundkrets samt är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap oss emellan och strävar ständigt efter att utveckla oss. Vi arbetar aktivt med våra spekulanter och lämnar inget åt slumpen. Vi anser att en stor del av mäkleriet handlar om kommunikation och vi kommunicerar väl både med köpare och säljare.

Boka in ett möte med oss så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till högsta pris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi älskar att göra ett bra arbete, hör av dig till oss idag.

Vi täcker följande områden: Johanneshov, Hammarbyhöjden, Skärmarbrink, Gullmarsplan, Globen Enskededalen, Blåsut, Sandsborg, Björkhagen, Kärrtorp, Bagarmossen och Skarpnäck.

Johanneshov Johanneshov [email protected] Svenska Mäklarhuset
Johanneshov

Sålt i området