Kristianstad

Din mäklare i Kristianstad

Vi menar allvar när vi sätter dig och din bostadsaffär i fokus. Kontakta våra mäklare i Kristianstad idag.

E-post [email protected]Ring 0708-38 41 96

Svenska Mäklarhuset Kristianstad
Fundationsvägen 11, 291 28 Kristianstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

DIN MÄKLARE I KRISTIANSTAD

Precis som våra kunder så uppskattar vi det fantastiska på vår sida av Skåne, de vackra naturupplevelserna med härliga vandringsleder, spännande grottor, vattenfall, hav och sjö men framför allt det myllrande stadslivet och den vackra bebyggelsen. Vi har koll på allt från kvadratmeterpris, till de bästa skolorna och de mysigaste restaurangerna. I så gott som varenda samhälle eller trappuppgång hittar du en bostad som vi hjälpt en lycklig köpare och en nöjd säljare att komma överens om. Därför är vi det självklara valet för din bostadsaffär i området.

Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd med din bostadsaffär och för att säkerställa detta så arbetar vi mycket med att utveckla oss själva och varandra för att alltid vara i framkant. Detta gör vi genom att utbyta information och erfarenheter med våra kollegor runt om i vår fastighetsmäklarkedja. Likväl som vi kan ta en löptur runt Hammarsjön, besöka Mandelmanns i Rörum eller äta god lunch på Brösarps Gästgivargård.

Vår affärsfilosofi bygger på något vi kallar “klara papper och raka besked”. Detta begrepp innefattar vikten av att både säljare och köpare känner sig trygga och nöjda. För att säkerställa detta är vi alltid tydliga med att förmedla vilka skyldigheter och rättigheter som gäller. Tydlighet vinner alla på!

Står du i begrepp att sälja din bostad i våra trakter hör av dig till oss så bjuder vi gladeligen på en kostnadsfri värdering i samband med att du bokar ett möte. Vi kommer att sälja din bostad till rekordpris för att vi bryr oss om dig och din affär!

Kristianstad Kristianstad [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kristianstad

Sålt i området