Kristianstad/Österlen

Mäklare i Kristianstad

Vi menar allvar när vi sätter dig och din bostadsaffär i fokus. Kontakta våra mäklare i Kristianstad idag.

Ring 0708-38 41 96 E-post kristianstad@smh.se

Fundationsvägen 15, 291 28 Kristianstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


Din mäklare i Kristianstad

Vi arbetar i Kristianstad kommun, för att vi älskar Kristianstad. Precis som våra kunder så uppskattar vi det fantastiska läget i nordöstra Skåne, de vackra naturupplevelserna med härliga vandringsleder, spännande grottor, vattenfall, hav och sjö men framför allt det myllrande stadslivet och den vackra bebyggelsen. Vi har koll på allt från kvadratmeterpris, till de bästa skolorna och de mysigaste restaurangerna. I så gott som varenda samhälle eller trappuppgång hittar du en bostad som vi hjälpt en lycklig köpare och en nöjd säljare att komma överens om. Därför är vi det självklara valet för din bostadsaffär i området.

Vårt mål är att du som kund skall bli nöjd med din bostadsaffär och för att säkerställa detta så arbetar vi mycket med att utveckla oss själva och varandra för att alltid vara i framkant. Detta gör vi genom att utbyta information och erfarenheter med våra kollegor runt om i vår fastighetsmäklarkedja. Likväl som vi kan ta en löptur runt Hammarsjön, Kronoskogen eller Forsakars naturreservat för att alltid vara på tårna och i god form för att möta våra kunders höga krav.

Vår affärsfilosofi bygger på något vi kallar “klara papper och raka besked”. Detta begrepp innefattar vikten av att både säljare och köpare känner sig trygga och nöjda. För att säkerställa detta är vi alltid tydliga med att förmedla vilka skyldigheter och rättigheter som gäller. Tydlighet vinner alla på!

Står du i begrepp att sälja din bostad i Kristianstad kommen eller i någon närliggande kommun, hör av dig till oss så bjuder vi gladeligen på en kostnadsfri värdering i samband med att du bokar ett möte. Vi kommer att sälja din bostad till rekordpris för att vi bryr oss om dig och din affär!