Kristianstad

Din mäklare i Kristianstad

Vi kan Kristianstad kommun!

Ring 0708-38 41 96 E-post kristianstad@smh.se 

Spannmålsgatan 9, 291 32 Kristianstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


Vad är Svenska Mäklarhuset?

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor från Uppsala i norr till Malmö i söder – med utlandskontor i både Thailand och Spanien. Företaget grundades 1989 och har i stadig takt expanderat till de 30 bobutiker som finns idag. I Stockholm är Svenska Mäklarhusets lila logo ett etablerat varumärke och nu gör vi en satsning för att sprida vår trygghet och kunskap till alla landets hörn.

Varför är då Svenska Mäklarhuset annorlunda jämfört med alla andra mäklare?

Det enkla svaret är: det är vi egentligen inte. Men vi tror att det går att göra försäljningsprocessen mer personlig och bättre anpassad till just dina behov. Vi tror på det flexibla, lyhörda och formbara upplägget i en försäljning.  Vår kunskap är en tillgång – men det är också du och allt du vet om ditt närområde. Kombinerat blir det helt enkelt en bättre bostadsaffär för både dig och den som snart ska kalla din bostad för hemma.

När du ger oss förtroendet att sälja din bostad anpassar vi processen efter dig. Vill du vara delaktig i alla steg längs vägen? Gillar du inredningsdesign och styling? Vill du vara med och utforma säljmaterialet och tycka till om vilka fördelar med bostaden vi ska framhäva? Då gör vi det tillsammans. Tycker du att bostadsförsäljning är stressande, krångligt och jobbigt? Då kan du lugnt överlämna hela processen till oss, så håller vi dig underrättad längs hela vägen.

En försäljning med oss är lite mer anpassad, helt enkelt.Vi på kontoret

Till salu ( bostäder , varav kommande försäljningar )

Sålt i området