Haninge

Mäklare i Haninge

Kontakta våra mäklare för en lyckad bostadsaffär – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Ring 08 39 91 48 E-post [email protected] 

Alléplan 7, 135 51 Tyresö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

DIN MÄKLARE I HANINGE

Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Haninge! Med 13 års gemensam erfarenhet från Haninges bostadsmarknad, fler än 1000 försäljningar och många rekord bakom oss vet vi vad som krävs för en lyckad bostadsaffär.

Vi förmedlar ditt hem som att vore vårt eget och sätter ett värde i att göra det lilla extra. Vi har följt våra kunder från första enrummaren till villa med barn och ser det som en ära att få vara en del av din bostadsresa. Vår gedigna erfarenhet gör att vi varit med om och lärt oss hantera olika utmaningar och svängningar på marknaden. Vi är på tårna och är övertygade om att med vårt driv och fokus på kvalité i varje led så kommer vi göra ditt livs största affär till ditt livs bästa.

VI HAR FÖRDEL ATT FÖRMEDLA HEM I KVARTER DÄR VI VUXIT UPP

Som uppvuxna och bosatta i Haninge sedan 30 år tillbaka har vi en lokalkännedom man inte kan läsa sig till. Vi har koll på vackra promenadstråk, badplatser, bär och svampskogar, lekparker, skolor och förskolor för att vi själva upplevt dem.

NÖJDA KUNDER

Kund i fokus är ett av våra ledord. Vi ser människan bakom försäljningen. Vad är viktigt för dig? Vad har du för förväntningar på mig? Vad har du för erfarenhet sedan tidigare? Vi brinner för att överträffa våra kunders förväntningar och lämnar ingenting åt slumpen. Vi är genuint intresserade av våra kunder och lever på rekommendationer.

BÄST

Vi strävar alltid efter att skapa de bästa förutsättningarna och presentera ditt hem från sin bästa sida. Detta är en av våra hjärtefrågor och därför samarbetar vi med den bästa fotografen och stylisten. Vad passar ditt hem? Mörk, ljus eller varm redigering? Skandinavisk eller vintage inredning? Vi lär känna våra kunder och deras hem. Vad tycker du är det bästa med ditt hem? Vad är det bästa med ditt område? Det är de små detaljerna som avgör. Vi strävar alltid efter att vara så pålästa som möjligt. Vi lär känna våra köpare och matchar ihop dem med ditt hem.

Boka ett förutsättningslöst möte och värdering idag.

Går du i tankar om att sälja din bostad, är nyfiken på värdet eller önskar handfasta tips på hur du ökar värdet på din bostad, kontakta oss på Svenska Mäklarhuset Haninge – Vi hjälper dig gärna.

Oavsett om du bor i Handen, Vega, Gudö, Vendelsö, Norrby, Brandbergen, Västerhaninge eller Tungelsta har vi genom åren förmedlat många hem i ditt område.

Vi hjälper dig förverkliga bostadsdrömmen.

Haninge Haninge [email protected] Svenska Mäklarhuset
Haninge

Sålt i området