Lilla Edet

Mäklare i Lilla Edet

Välkommen till Svenska Mäklarhuset Lilla Edet. Vi är din mäklare i Lilla Edet med mycket god lokalkännedom.

Ring 0520-52 43 50 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Lilla Edet
Storgatan 16, 463 31 Lilla Edet

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Svenska Mäklarhuset Lilla Edet – Din mäklare i Lilla Edet

Vi är personliga och engagerade fastighetsmäklare som ser det som vår högsta prioritet att se till att du som kund blir helt nöjd. En framgångsrik försäljning är inte självklar men vi vet vad som krävs och är redo att gå den extra milen.

Med vårt genomtänkta koncept erbjuder vi dig som säljare en kraftfull marknadsföring samt engagerade och kunniga mäklare. Alla våra mäklare har en stark lokal förankring och god kännedom om bostadsmarknaden i kommunen. Våra leverantörer såsom fotografer, stylister, besiktningsmän och banker är speciellt utvalda för att säkerställa att du får de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär.

NÖJDA KUNDER

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda. Därför utvärderar vi kontinuerligt vad våra kunder tycker om oss. Efter att bostaden har bytt ägare skickar vi ut en enkät till både köpare och säljare, där ställer vi frågor om mäklarens arbete och hur våra tjänster har upplevts.

BOKA MÖTE MED OSS I LILLA EDET

Låt oss hjälpa dig att hitta din drömbostad. Med våra kontakter och vårt stora utbud av lägenheter, hus och fritidsboende lotsar vi dig rätt. Vi har också nära samarbete med våra grannkontor för att kunna erbjuda ännu flera alternativ.

Behöver du hjälp att sälja din villa, bostadsrätt, tomt eller fritidshus? Vi förmedlar även kommersiella fastigheter. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar.

Vi förmedlar villor, fritidshus och bostadsrätter och kommersiella fastigheter i bland annat dessa områden: Centrala Lilla Edet, Lödöse, Nygård, Göta, Ström, Västerlanda, Hjärtum

Lilla Edet Lilla Edet [email protected] Svenska Mäklarhuset
Lilla Edet

Sålt i området