Upplands Väsby

Mäklare i Upplands Väsby

Söker du en duktig mäklare i Upplands Väsby har du kommit rätt. Vi arbetar lokalt och är experter på bostadsmarknaden i Upplands Väsby.

Ring 08-410 541 40    E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Upplands Väsby
Nymärsta gränd 6 2 tr, 195 21 Märsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

REKORDPRISER I UPPLANDS VÄSBY

Vi på Svenska Mäklarhuset i Upplands Väsby har som mål att alltid vara proffsiga och att alltid ge ett bra bemötande i vårt jobb som fastighetsmäklare. Vi vill att alla som kommer i kontakt med oss, oavsett i vilken del av processen, ska vilja anlita oss. Vi vill sticka ut då vi vet att konkurrensen är hård som fastighetsmäklare, så här gäller det att göra ett avtryck och den chansen får man bara en gång. Att alltid vara på tå och att se jobbet som mäklare som en livsstil är för oss en självklarhet. Detta resulterar ofta i rekordpriser och väldigt nöjda kunder!

NÖJDA KUNDER

Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare men det ger också väldigt mycket energi till den enskilde fastighetsmäklaren att göra ett riktigt bra jobb. Det är som en positiv spiral för oss, det ena ger det andra så att säga. Ju bättre vi blir desto fler nöjda kunder får vi och ju fler nöjda kunder vi har desto roligare blir vårt jobb här på bostadsmarknaden i Upplands Väsby. Vi älskar Upplands Väsby och vår målsättning är att Upplands Väsby skall älska oss och våra mäklare!

Säljguiden

Så här går det till – från första möte till dess att din bostad är såld.

Bli visningsklar

Med vår tjänst Visningsklar, kan ditt hem vara ute till försäljning samma dag som du bestämmer dig för att sälja.

BOKA MÖTE MED OSS I UPPLANDS VÄSBY

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad i Upplands Väsby till ett bra pris, oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Behöver du råd eller vill ha en skicklig mäklare vid din sida inför din försäljning eller bostadsköp? Det bästa vi vet är att få hjälpa till! När du bokar ett möte med någon av oss i Upplands Väsby så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Kommunen är stor och spänner bland annat över dessa områden: Runby, Hagängen, Väsbyskogen, Apoteksskogen, Skälby, Brunnby-Vik, Vik, Lura, Ekeby, Fresta, Harby, Borgby, Grimsta, Bollstanäs, Bredden, Smedby, Ekebo, Karby, Harva, Edsby, Njursta, Prästgårdsmarken.

Upplands Väsby Upplands Väsby [email protected] Svenska Mäklarhuset
Upplands Väsby

Sålt i området