Farsta/Trångsund/Skogås

Mäklare i Farsta, Trångsund och Skogås

Våra mäklare i Farsta, Trångsund och Skogås har mycket god lokalkännedom för att göra din bostadsaffär lyckad.

Ring 08-306 009 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Farsta
Pepparvägen 9B, 123 56 Farsta

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

DIN MÄKLARE I FARSTA, TRÅNGSUND OCH SKOGÅS

Välkomna till våra områden! Det är svårt att inte älska dessa områden med omnejd. Med närhet till innerstaden, goda kommunikationer, fantastisk natur och bra shopping finns det mesta ni behöver.

Vi kan inte bara marknadspriser, bostadsområden, bostadsrättsföreningar, utan även restaurangutbud, nöjen, idrott, mataffärer, kommunikationer och lite till. Detta då vi själva bor i området och älskar det – tillsammans har vi över 40 års erfarenhet av bostadsförmedling.

Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en mäklare. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid efter att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Testa oss gärna. Boka in ett förutsättningslöst möte med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad tryggt, och till högsta möjliga marknadspris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig även med det.

Farsta/Trångsund/Skogås Farsta/Trångsund/Skogås [email protected] Svenska Mäklarhuset
Farsta/Trångsund/Skogås

Sålt i området