Landskrona

Mäklare i Landskrona

Vi på Svenska Mäklarhuset i Landskrona hjälper dig att finna ditt drömhem. Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte eller en kostnadsfri värdering av din bostad.

E-post [email protected]Ring 041 840 29 96

Svenska Mäklarhuset Landskrona
Östergatan 35, 261 34 Landskrona

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

FASTIGHETSMÄKLARE I LANDSKRONA MED OMNEJD

Nytt utseende och nytt varumärke. Ja, så är det men vi är definitivt inte nya här i staden! Vi hälsar er varmt välkomna till Svenska Mäklarhuset i Landskrona och för många är vi redan kända ansikten då vi varit verksamma här sedan 2015. Hos oss möts ni som alltid av ett ständigt engagemang och gedigen erfarenhet. Vår lokala anknytning är stark och vi är din expert när det kommer till Landskrona med omnejd. Vi har länge varit verksamma i kommunen och säljer både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktionsprojekt. För oss var det en självklarhet att vara en del av Svenska Mäklarhuset som även kan tillgodose marknaden med Sveriges bästa nyproduktionstjänst, Svensk Nyproduktion. Vi erbjuder dig som kund en helhet från köp till sälj, oavsett om du köper eller säljer såväl begagnat som nytt.

Landskrona har de senaste åren haft en fantastisk utveckling och det är något som vi är väldigt stolta över att vara en del av. Vi vet potentialen i staden och kan på bästa möjliga sätt sälja in din bostad till alla nya människor som hittar hit från andra kommuner. Låt oss hjälpa dig med din försäljning! Vi ger oss inte förrän du är nöjd.

Välkommen till oss!

Landskrona Landskrona [email protected] Svenska Mäklarhuset
Landskrona

Sålt i området