Uppsala

Mäklare i Uppsala

Kontakta våra duktiga Mäklare i Uppsala redan idag så gör vi din bostadsaffär lyckad.

Ring 018-222 330 E-post [email protected]

Ringgatan 22, 752 17 Uppsala

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Uppsala

Alla som jobbar på kontoret här älskar Uppsala, eller som vi kallar den, staden som har allt. Som Sveriges fjärde största stad får du både pulserande stadsliv, service och kommunikationer samtidigt som du har familjevänliga och lugna villaområden med skolor, aktiviteter och naturen runt hörnet. Staden har även präglats av att ha Sveriges största universitet vilket ger avtryck i både den genomgående arkitekturen och kulturlivet. Är du på jakt efter ditt drömhem eller ska sälja din bostad är vi övertygade om att vårt kontor i Uppsala kan hjälpa dig att göra en lyckad bostadsaffär.

Letar du efter boende för familjen eller undrar du vad som är ett rimligt kvadratmeterpris för ditt område? Vi kan allt om staden och vet hur marknaden ser ut och kan även hjälpa dig med ditt drömboende i ett område som passar dig, oavsett om du vill bo nära pulsen, universitetet, naturen, skolor eller service.

Vi vill att båda parter ska vara nöjda med sin bostadsaffär och därför arbetar vi efter principen “klara papper och raka besked”, vilket innebär att vi alltid informerar köparen om vilka rättigheter och skyldigheter som gäller. En lyckad bostadsaffär för oss är där samtliga parter känner sig glada och trygga!

Du kan alltid kontakta oss oavsett om det gäller värdering, försäljning eller köp! Vi är med dig genom hela bostadsaffären och kan hjälpa dig att både köpa och sälja ditt boende på ett tryggt och lugnt sätt. Boka ditt första möte hos oss och få en gratis värdering av ditt befintliga boende. Tveka inte att höra av dig till oss!

Boka ett möte med oss – få en lyxig hotellfrukost.

Funderar du på att sälja din bostad? Boka in ett möte med någon av oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med din bostadsaffär och hur du kan få ut bästa möjliga försäljningspris när du säljer din bostad. Eller letar du kanske efter ditt framtida hem? Vi ger dig gärna tips och råd i samband med din köpprocess. Självklart bjuder vi dig på både en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad men också fri rådgivning i ditt bostadssökande.

Just nu erbjuder vi våra kunder en lyxig hotellfrukost när du bokar en fri värdering med oss. Fyll i dina uppgifter här nedan så kontaktar vi dig!

Våra områden

På Svenska Mäklarhuset i Uppsala är vi verksamma i hela Uppsala kommun men även i Knivsta och Östhammars kommun. Fålhagen, Höganäs, Centrum, Kvarngärdet, Luthagen, Främre Luthagen, Övre Slotts, Stabby, Norra Luthagen, Rickomberga, Flogsta, Eriksberg, Sommarro, Berthåga, Svartbäcken, Bärby Hage, Kapellgärdet, Salabacke, Johannesbäck, Årsta, Gränby, Nyby, Heidenstam, Löten, Gamla Uppsala, Kåbo, Kungsgärdet, Norby, Valsätra, Vårdsätra, Södra Gottsunda, Ulleråker, Malma Backe, Rosendal, Gottsunda, Vreta, Bodarna, Dalby, Björk, Sunnersta, Sävja, Nåntuna, Vilan, Bergsbrunna, Danmark, Länna, Almunge, Broby Hage, Lindbacken, Rasbo, Industristaden, Vattholma, Storvreta, Uppsala Näs, Kuggebro, Rasbokil, Alsike, Knivsta centrum, Funbo, Marielund, Gunsta, Gåvsta, Länna, Jumkil och Alunda är några av de områden som vi verkar i.

Uppsala Uppsala [email protected] Svenska Mäklarhuset
Uppsala

Sålt i området