Uppsala

Gör verklighet av ditt drömboende

Uppsalas bästa och vassaste fastighetsmäklare.

Ring 018-222 330 E-post uppsala@smh.se

Ringgatan 22, 752 17 Uppsala

Din mäklare i Uppsala

Vi på Svenska Mäklarhuset både älskar och kan vår hemstad Uppsala utan och innan. Alla vi som arbetar på Uppsalakontoret tycker att vi har världens roligaste jobb och vi vill vara det självklara valet när du behöver anlita en mäklare. Både när du ska sälja din nuvarande bostad men även när du är på jakt efter ditt drömhem.

Vi kan marknadspriserna på allt från bostadsrätter, radhus, villor och fritidshus i alla våra områden. Vi har koll på bostadsområden och bostadsrättsföreningar men också på allt från kommunikationer, skolor, förskolor, nöjen och restauranger till mataffärer och fritidsaktiviteter.

Välkommen att kontakta oss när du vill göra en god bostadsaffär!

Boka ett möte med oss

Funderar du på att sälja din bostad? Boka in ett möte med någon av oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med din bostadsaffär och hur du kan få ut bästa möjliga försäljningspris när du säljer din bostad. Eller letar du kanske efter ditt framtida hem? Vi ger dig gärna tips och råd i samband med din köpprocess. Självklart bjuder vi dig på både en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad men också fri rådgivning i ditt bostadssökande.

Vi bryr oss om våra kunder och ser alltid till att ligga i framkant samtidigt som vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och se oss som det givna alternativet av dina lokala fastighetsmäklare.

Våra områden

På Svenska Mäklarhuset i Uppsala är vi verksamma i hela Uppsala kommun men även i Knivsta och Östhammars kommun. Fålhagen, Höganäs, Centrum, Kvarngärdet, Luthagen, Främre Luthagen, Övre Slotts, Stabby, Norra Luthagen, Rickomberga, Flogsta, Eriksberg, Sommarro, Berthåga, Svartbäcken, Bärby Hage, Kapellgärdet, Salabacke, Johannesbäck, Årsta, Gränby, Nyby, Heidenstam, Löten, Gamla Uppsala, Kåbo, Kungsgärdet, Norby, Valsätra, Vårdsätra, Södra Gottsunda, Ulleråker, Malma Backe, Rosendal, Gottsunda, Vreta, Bodarna, Dalby, Björk, Sunnersta, Sävja, Nåntuna, Vilan, Bergsbrunna, Danmark, Länna, Almunge, Broby Hage, Lindbacken, Rasbo, Industristaden, Vattholma, Storvreta, Uppsala Näs, Kuggebro, Rasbokil, Alsike, Knivsta centrum, Funbo, Marielund, Gunsta, Gåvsta, Länna, Jumkil och Alunda är några av de områden som vi verkar i.

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.
Vi på kontoret

Till salu ( bostäder, varav kommande försäljningar )

Sålt i området