Hammarby Sjöstad

Mäklare i Hammarby Sjöstad

Våra mäklare i Hammarby Sjöstad är redo att hjälpa dig och göra din bostadsaffär lyckad.

Ring 08-640 71 00  E-post [email protected]

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Hammarby Sjöstad

Vi arbetar i Hammarby Sjöstad, för att vi älskar Hammarby Sjöstad. Precis som våra kunder så uppskattar vi det lugna området intill Hammarby sjö med Sickla köpkvarter och naturen runt hörnet och Södermalm ett par minuters gång eller en båttur bort. Vi har koll på allt från kvadratmeterpris, till de bästa skolorna och de mysigaste restaurangerna. I så gott som varenda trappuppgång hittar du en bostad som vi hjälpt en lycklig köpare och en nöjd säljare att komma överens om. Därför är vi det självklara valet för din bostadsaffär i området.

Vårt mål är att du som kund skall bli nöjd med din bostadsaffär och för att säkerställa detta så arbetar vi mycket med att utveckla oss själva och varandra för att alltid vara i framkant. Detta gör vi genom att utbyta information och erfarenheter med våra kollegor eller något av våra andra 25 lokalkontor i Stockholmsområdet. Likväl som vi kan ta en löptur runt Sicklasjön för att alltid vara på tårna och i god form för att möta våra kunders höga krav.

Vår affärsfilosofi bygger på något vi kallar “klara papper och raka besked”. Detta begrepp innefattar vikten av att både säljare och köpare känner sig trygga och nöjda. För att säkerställa detta är vi alltid tydliga med att förmedla vilka skyldigheter och rättigheter som gäller. Tydlighet vinner alla på.

Står du i begrepp att sälja din bostad i Hammarby Sjöstad, hör av dig till oss så bjuder vi gladeligen på en kostnadsfri värdering i samband med att du bokar ett möte. Vi kommer att sälja din bostad till rekordpris för att vi bryr oss om dig och din affär!

Hammarby Sjöstad Hammarby Sjöstad [email protected] Svenska Mäklarhuset
Hammarby Sjöstad

Sålt i området