Solna

Gör verklighet av ditt drömboende

Våra mäklares lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Ring 08-83 05 50 E-post solna@smh.se

Råsundavägen 121, 169 50 Solna

Din mäklare i Solna

Vi på Svenska Mäklarhuset kan allt om Solna. Alla vi som arbetar på Solnakontoret tycker att vi har världens roligaste jobb och vi vill vara det självklara valet när du behöver anlita en mäklare. Vi vill vara det självklara valet av mäklare både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt drömhem.

Vi kan marknadspriserna i Solna på allt ifrån bostadsrätter, radhus, villor och fritidshus. Vi vet allt om bostadsområden och bostadsrättsföreningar men vi har också koll på allt ifrån kommunikationer, skolor och förskolor till nöjen, restauranger och mataffärer.

Boka ett möte med oss

Testa oss gärna. Boka in ett möte med en av våra mäklare på Svenska Mäklarhuset Solna så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering av din bostad. Vi bryr oss om dig. Hör av dig till oss idag!

Våra områden

Oavsett om du bor i Råsunda, Gamla Råsunda, Vasalund, Filmstaden, Vireberg, Skytteholm, Huvudsta, Bergshamra, Järvastaden, Frösunda, Arenastaden eller i Hagalund så har vi sålt massor i ditt område.

Välkommen att kontakta oss i Solna när du vill göra en god bostadsaffär!

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.
Vi på kontoret

Till salu ( bostäder, varav kommande försäljningar)

Sålt i området