Solna

Mäklare i Solna

Svenska Mäklarhuset Solna gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området. Kontakta våra mäklare i Solna idag.

Ring 08-83 05 50 E-post [email protected]

Svenska Mäklarhuset Solna
Råsundavägen 121, 169 50 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Solna sedan 1996

Välkomna till oss på Svenska Mäklarhuset Solna. Vi har varit lokalt aktiva som mäklare i Solna sedan 1996 och har gjort bostadsaffärer i nästan alla bostadsrättsföreningar i kommunen. Alla vi som arbetar på Solnakontoret tycker att vi har världens roligaste jobb och vi strävar alltid efter att slå prisrekord, Vi vill vara det självklara valet av mäklare i Solna, både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt drömhem.

Vår mångåriga erfarenhet av Solnamarknaden gör att vi kan marknadspriserna på allt ifrån bostadsrätter, radhus och villor. Vi har kunskaperna om Solnas bostadsområden och bostadsrättsföreningar men vi har också koll på allt ifrån kommunikationer, skolor och förskolor till nöjen, restauranger och mataffärer.

Rekord i de flesta föreningarna

Boka in ett möte med en av våra duktiga mäklare på Svenska Mäklarhuset Solna så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Det viktigaste för oss är att du är nöjd. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. Vi bryr oss om dig. Hör av dig till oss i Solna idag!

Kostnadsfri värdering

Testa oss gärna. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Oavsett om du bor i Råsunda, Gamla Råsunda, Vasalund, Filmstaden, Vireberg, Skytteholm, Huvudsta, Bergshamra, Järvastaden, Frösunda, Arenastaden eller i Hagalund så har vi sålt massor i ditt område.

Välkommen att kontakta oss i Solna när du vill göra en god bostadsaffär!

Solna Solna [email protected] Svenska Mäklarhuset
Solna

Sålt i området