Göteborg

Mäklare i Göteborg

Våra mäklare i Göteborg har god lokalkännedom som gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Ring 0700-770477 E-post [email protected]

Berzeliigatan 14, 412 53 Göteborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Göteborg

Vårt Göteborgskontor består av etablerade och lokala mäklare. Vi är passionerade fastighetsförmedlare som har siktet inställt på att etablera en trygg och fast närvaro i fastighetsmäklarbranschen. Vi är en aktör som är verksamma utanför de konventionella ramar som råder på bostadsmarknaden. Vår vision är att skapa och vidareutveckla det nya sättet att vägleda dig igenom en lyckad bostadsaffär på vårt eget sätt. Detta förverkligas genom att vi kartlägger köparens och säljarens behov. Utifrån detta tillhandahålla en konkret plan för att rätt beslut tas i varje given fråga och därigenom uppnå en lyckad affär.

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor från Uppsala i norr till Helsingborg i söder – med utlandskontor i både Thailand och Spanien. Företaget grundades 1990 och har i stadig takt expanderat till de 30 kontor som finns idag. Svenska Mäklarhusets är ett etablerat varumärke som står för trygghet, kunskap och personlighet.

Göteborg Göteborg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Göteborg

Backoffice

Isak Sperling
Fotograf

Sålt i området