Vällingby/Hässelby/Spånga

Mäklare Vällingby, Hässelby och Spånga

Du vill göra en bra bostadsaffär, du vill anlita en mäklare som kan området. Kontakta våra mäklare i mäklare Vällingby, Hässelby och Spånga idag.

Ring 08-37 27 20 E-post [email protected]

Årevägen 25, 162 61 Vällingby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare i Vällingby, Hässelby och Spånga

Letar ni efter ett lugnt och härligt område att bli fler i, eller ska du kanske flytta ut ur din första lägenhet? I den vackra stadsdelen Vällingby hittar du allt du behöver. Här finns stort utbud både bland annat shoppingcenter, skolor, idrott och mataffärer. Du får dessutom bra kommunikationer med tunnelbana in till Stockholm och nära till både natur och vatten. I Vällingby med omnejd behöver du alltså inte välja mellan puls och shopping eller ett lugnt och tryggt familjeliv.

Hos Svenska Mäklarhusets Vällingby/Hässelby/Spånga hittar du mäklare som garanterat har koll på allt du behöver veta om Vällingby. Vi älskar nämligen det vi gör och håller oss alltid uppdaterade kring hur bostadsmarknaden ser ut och vilka faktorer som kan påverka slutpriset. Vi har även sålt otaliga bostäder i området och har därför en lång referenslista av nöjda köpare och säljare.

Svenska Mäklarhuset har som mål att alltid ligga i framkant för vad som händer i branschen. Detta gör vi genom vår långa erfarenhet och våra kollegor på de 25 lokalkontor vi har i Stockholmsområdet. Vi ser nämligen hela tiden till att utvecklas genom att dela med oss av erfarenheter och kunskap till varandra. Vi tycker att en lyckad bostadsaffär är när både säljare och köpare känner sig trygga och nöjda med utgången. Vi jobbar därför alltid efter principen “klara papper och raka besked” vilket innebär att vi alltid informerar köparen kring vilka rättigheter och skyldigheter som gäller vid en bostadsförsäljning.

Vi hjälper dig att lyckas med din bostadsaffär genom högsta möjliga slutpris och bästa service. Välkommen att boka in ett möte med oss och få en kostnadsfri värdering på köpet.

Vällingby/Hässelby/Spånga Vällingby/Hässelby/Spånga [email protected] Svenska Mäklarhuset
Vällingby/Hässelby/Spånga

Sålt i området