Vällingby/Hässelby/Spånga

Vad spelar det för roll vilken mäklare du väljer?

Du vill göra en bra bostadsaffär, du vill anlita en mäklare som kan området. Vi brinner för att skapa nöjda kunder, Googla oss får du se! Hör av dig till oss idag!

Ring 08-37 27 20 E-post vallingby@smh.se

Årevägen 25, 162 61 Vällingby

Din mäklare i Vällingby/Hässelby/Spånga

Vi kan allt om Vällingby, Hässelby och Spånga, inte bara marknadspriser, bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset Vällingby/Hässelby/Spånga älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en mäklare. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Testa oss gärna. Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi bryr oss om dig, hör av dig till oss idag.

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.
Vi på kontoret

Till salu ( bostäder, varav kommande försäljningar )

Sålt i området