Din mäklare i Stockholm

Stockholms innerstad har en särskilt lockelse. Bor du en lägenhet i innerstan har du nära till allt du behöver för att leva ett bra liv. När du gå ut genom porten har du staden för dina fötter. Du kan ta din morgonkaffe om hörnet och småprata med baristan. På eftermiddagen kan du kika in i några butiker innan du slinker in i din lokala mataffär och får inspiration till middagen.

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fastighetsmäklare som kan Storstockholm

Stockholms stadsdelar har alla sin unika karaktär med lägenheter som passar såväl den nyblivna singeln som paret som söker sin första lägenhet i stan och familjen som aldrig kan tänka sig att bo i villa. Stockholms innerstad är känt för sina sandfärgsputsade sekelskifteshus med vackert utsmyckade fasader och hörnhus med torn. Här är lägenheterna stora med högt i tak och mycket rymd. Längs de större paradgatorna som Norr Mälarstrand på Kungsholmen och Strandvägen på Östermalm finns många större våningar med utsikt över grönska och vatten. På senare år har vindarna byggs ut och här finns många fina vindsvåningar med terrass och utsikt över Stockholms berömda takåsar.

De bortre delarna av framför allt Kungsholmen och Södermalm bebyggdes ursprungligen för arbetare under 1030- och 40-talet med välplanerade lägenheter, ofta med balkong. Och längs innerstans kajer finns många nybyggda kvarter där husen är byggda för moderna behov, ofta med stora balkonger med utsikt. Hornsbergs Strand, Hammarby Sjö och Nya Djurgårdsstaden är några exempel. Framför allt Södermalm har många kulturhistoriskt intressanta kvarter, medan Vasastan är känt för sina många treor och fyror som passar barnfamiljer och par som sålt villan och vill ha närmare till city. Är du intresserad av att bo i innerstaden men vet inte var du ska börja leta? Hör med en erfaren mäklare i Stockholm.

Våra Kontor

Bromma

Bromma

Farsta/Trångsund/Skogås

Farsta/Trångsund/Skogås

Haninge

Haninge

Huvudkontoret

Huvudkontoret

Hägersten/ Liljeholmen

Hägersten/ Liljeholmen

Johanneshov

Johanneshov

Järfälla Jakobsberg

Järfälla Jakobsberg

Vilken förort i Stockholm är bäst att bo i?

För en nyinflyttad kan Storstockholm tyckas smått oöverblickbart. Vill du bo med naturen om hörnet och ändå ha nära till skolor, centrum och kommunikationer som tunnelbana eller pendeltåg, vilken förort passar då bäst? Svaret är att alla Stockholms förorter har sina fördelar, med både äldre och modernare områden och en stor variation av boenden i form av villor, radhus och lägenheter. Och alla har närhet till den typiska stockholmsnaturen med sjöar, skärgård, gröna lundar eller djupa skogar. Norr om Stockholm har många äldre och nyare bostadsområden växt fram kring sjöar och vikar. Sigtuna, Vallentuna, Sollentuna och Bromma är några exempel. I Stockholms norra skärgård hittar du orter som Täby, Danderyd, Åkersberga med fina villaområden och centralt belägna lägenheter, och snabba kommunikationer till Stockholms innerstad. Här ligger också Vaxholm, en äkta skärgårdsö för året-runt-boende som vill ha nära till havet. På gröna Lidingö har många villor och lägenheter utsikt över Stockholms inlopp, eller en båthamn eller badbrygga en cykeltur bort.

Söder om Stockholms innerstad finns fantastiska Tyresta nationalpark med gammelsvensk barrskog som känns igen från många andra delar av Sverige, och här finns skärgården med vikar och öar. Huddinge och Farsta har båda närhet till Tyresta och många fina sjöar, medan Saltsjöbaden och Värmdö är eftertraktade villaförorter med naturen och havet om hörnet. Närmare Stockholms innerstad ligger Skärholmen och Älvsjö, som just nu får ett lyft med ny, spännande nyproduktion.

Förutom närhet till naturen och stora möjligheter till en aktiv fritid, erbjuder Stockholms förorter en stor variation på boenden, som radhus och villor med egen trädgård och i lugna kvarter. Om förutsättningarna ändras går det ofta lätt att hitta en annan boendeform i samma område, och ändå ha nära till samma skola, vänner och aktiviteter. Vill du bo nära naturen men ändå ha bra kommunikationer och shopping om hörnet? Kontakta en kunnig mäklare i Stockholm.

Värdera din bostad

Kontakta oss idag för att värdera din bostad