Lägenhet till salu i Solna

Välkommen till Solna, ett citynära område norr om Stockholm.

Läs mer

Solna ligger fint beläget norr om Stockholms stadskärna och är en av de mest omtyckta kommunerna i Stockholm. Att hitta lägenhet till salu i Solna passar dig som vill ha nära till stadsliv och som samtidigt gillar att njuta av lugna och natursköna grönområden. Vill du ta dig in till Stockholm city finns goda trafik kommunikationer med närhet till E4:an, T-bana, pendeltåg och bussar.

För den som letar efter lägenhet till salu i Solna finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Vill du bo nära centrum hittar du fina lägenheter i områdena kring Råsunda, Hagalund och Skytteholm. Letar du efter nybyggda lägenheter till salu i Solna kan du hitta moderna bostäder i centrala Solna och runt Råsunda och Järva. Föredrar du att bo lite utanför centrum hittar du vackra och rymliga familjelägenheter och radhus i bland annat Järva, Berghamra och Huvudsta.

Väljer du att köpa lägenhet i Solna har du nära till Hagaparken där du hittar vackra promenadstigar som tar dig på en resa genom Solnas fantastiska miljöer. Gillar du sport finns flertal föreningar att engagera sig i både för både vuxna och barn. I Solna centrum hittar du även ett stort serviceutbud med matbutiker, frisörer, apotek och restauranger med mat från världens alla hörn.

Svenska Mäklarhuset har funnits i Solna sedan 1996 och vi har gjort bostadsaffärer i nästan alla bostadsföreningar. Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Solna, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Solna, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.