Lägenhet till salu på Löfströms allé 2A i SUNDBYBERG
SUNDBYBERG

Löfströms allé 2A

Till salu

** Accepterat pris! **

Varmt välkomna till denna exklusiva gavellägenhet i högt läge med 2 balkonger och fönsterpartier i 3 väderstreck!

Med sina exklusiva materialval, öppen planlösningen och fönsterpartier i 3 väderstreck är detta en lägenhet som verkligen inte får missas.
Lägenheten är väldisponerad med köket från Poggendahl i centrum med sin stora köksö som är perfekt för sociala sammanställningar! De två rymliga balkongerna ger dig möjlighet att njuta av solen under dagens alla timmar!

Som boende i Fabriksparken har man tillgång till en gemensam takterrass, tvättstuga, cykelrum, bilpool (läs mer under parkering), övernattningslägenhet (400kr/dygn) samt en grönskande innergård med orangeri/växthus!
Belägen i nya Fabriksparken som är en levande och tilltalande del av Sundbyberg med torg, fik, uteserveringar, små butiker, mataffär, skola och kontor.

Visa mer
Löfströms allé 2A Löfströms allé 2A [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Pris: 5 800 000 kr
 • Boarea: 79 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 6 av 7, hiss finns
 • Avgift: 4 942 kr. Inkl. Värme, VA, bredband och kollektivt bostadsrättstillägg
 • Förening: Brf Fabriksparken 1
 • Byggnadsår: 2018
 • Område: SUNDBYBERG, Sundbyberg

5 800 000 kr

Visningar

14 Apr 14:30 - 15:00
Varmt välkomna!
Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare
Assisterande

Safa Kvist

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Löfströms allé 2A

 • Gavelläge
 • 2 balkonger
 • Högt upp i huset
 • Exklusiva materialval
 • Lyxiga gemensamhetsutrymmen
 • Stabil förening
 • Minimal insyn

Balkong 1

Stor balkong i soligt sydvästläge, perfekt för att avnjuta middagar i eftermiddag- och kvällssolen!

Balkong 2

Mysig balkong som vätter mot föreningens innergård , som gjord för att avnjuta morgonkaffen på!

Vardagsrum

Detta trevliga vardagsrum badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna i flera väderstreck. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket vilket ger en känsla av rymd. Genomgående i lägenheten ligger ett vackert enstavsparkett i ek.
Här ifrån nås även en av lägenhetens balkonger!

Kök

Exklusivt och modernt kök från Poggendahl! Köket är praktiskt med gott om förvaring och arbetsyta, mycket tack vare den stora köksön!

Matplats

Rymlig matplats med rum för stor matgrupp intill de stora fönsterpartierna.

Badrum

Stilrent och fräscht badrum utrustat med kombimaskin, dusch, WC, komod från Vedum samt gott om förvaring.

Sovrum 1

Stort sovrum utrustade med inbyggda garderober och plats för stor dubbelsäng.

Sovrum 2

Sovrum med plats för större säng samt förvaring.

Hall

Välkomnande hall med förvaring och avhängningsmöjligheter.

Gemensamma föreningsutrymmen

I den dolda trädgården på innergården har Fabriksparken låtit grönska, umgänge och matlagning stå i fokus. I Nära samarbete med Tareq Taylor har en gemensam trädgård med växthus och ett praktiskt och snyggt utekök för gemensam matlagning skapats. Här finns fina och tillåtande ytor för den som vill läsa en bok eller för barn som vill leka. Hit kan du ta med dig någon du tycker om, din familj eller om du värdesätter lite tid ensam i en grön och skön miljö.

Takterrassen är en lugn och vilande plats där grönska är en del av inredningen. Den hemliga oasen på taket med fantastiska utsikter inbjuder till ett skönt miljöombyte i vardagen eller när du arbetar hemma. En tillåtande och privat oas för de boende i Brf 1. Balkonger, uteplatser och terrasser är generösa ytor för en naturlig koppling mellan inne och ute. Här finns plats för egen odling till den vardagliga matlagningen.

Fasad

Varmt välkomna till Löfströms allé 2A!

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Tim Enström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

** Accepterat pris! **

Varmt välkomna till denna exklusiva gavellägenhet i högt läge med 2 balkonger och fönsterpartier i 3 väderstreck!

Med sina exklusiva materialval, öppen planlösningen och fönsterpartier i 3 väderstreck är detta en lägenhet som verkligen inte får missas.
Lägenheten är väldisponerad med köket från Poggendahl i centrum med sin stora köksö som är perfekt för sociala sammanställningar! De två rymliga balkongerna ger dig möjlighet att njuta av solen under dagens alla timmar!

Som boende i Fabriksparken har man tillgång till en gemensam takterrass, tvättstuga, cykelrum, bilpool (läs mer under parkering), övernattningslägenhet (400kr/dygn) samt en grönskande innergård med orangeri/växthus!
Belägen i nya Fabriksparken som är en levande och tilltalande del av Sundbyberg med torg, fik, uteserveringar, små butiker, mataffär, skola och kontor.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 942 kr, Inkl. Värme, VA, bredband och kollektivt bostadsrättstillägg
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
79 m² förvaltarens information
Våning
6 av 7, hiss finns
Andel av årsavgift
0,75084 %
Nettoskuldsättning
834 558 kr, Som underlag till beräkningen har föreningens årsredovisning (2022) använts. Den indirekta nettoskuldsättningen har beräknats på följande sätt: föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar minus likvidamedel multiplicerat med andelstalet för årsavgift (i decimalform).
Kommentar till andelstal
Uppgift gällande andel i förening saknas från ekonomisk förvaltare. Därför kan inte uppgiften anges i objektsbeskrivningen.

Föreningen

Namn
Brf Fabriksparken 1
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
153 lägenheter, 3 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
BRF Fabriksparken 1 innefattar byggnaderna på fastigheten Alpha 1 med adresserna Löfströms allé 2A-2E, Spinnergatan 5-7, Vasagatan 15A-15B och Tråddragargränd 6A-8B.

I föreningen finns idag totalt 153 st bostäder och 3 lokaler som bla. hyrs ut till Stjärnkockarna Tareq Taylor & Paul Svensson som öppnat restaurang och MOMENT (som levlar upp till Sundbybergs bästa frisersalong och lifestyle-butik). I byggnaden finns även gemensamhetsutrymmen såsom cykelrum, återvinningsrum, gästlägenhet mm.


– Överlåtelseavgift (2,5% av prisbasbelopp, en engångsavgift)
– Pantsättningsavgift (1% av prisbasbelopp, tas ut varje gång bostadsrättsinnehavaren tar upp lån i bostadsrätten)

Inga beslutade avgiftsförändringar. 2024-02-23
Information om månadsavgiften
Värme, vatten, bostadsrättsförsäkringstillägget och bredband betalas av föreningen och ingår i månadsavgiften.
Hushållsel och TV betalas av bostadsrättsinnehavaren själv.
Tv och Bredband
Fiber finns indraget. Leverantör av fiber- och TVdistribution utgörs enligt den enskildes val och avtal.
Gårdsplats
INNERGÅRD:
På innergården hittar du en trevlig grön miljö med mycket träd och rabatter och ett glashus med tillhörande bord och bänkar för fika med grannen eller andra sociala sammankomster. Utanför glashuset finns också en större, lättskött grill där man kan samlas runt gemensam matlagning.
Gemensamma utrymmen
FÖRRÅD:
Via hiss och trapp nås bostadens förråd i garageplan.

TVÄTTSTUGOR:
Föreningen har två gemensamma tvättstugor. Båda finns på entréplanet på Tråddragargränd 8A. Den större tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och grovtvättmaskin, torkskåp och torktumlare, den mindre är utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

Tvättstugorna bokas via bokningstavlan som finns uppsatt utanför tvättstugorna eller via Aptus Home (se info under Säkerhet & nycklar hur Aptus Home fungerar (kan endast ses när du är inloggad på hemsidan)).

ÖVERNATTNINGSLÄGENHET:
I entréplan på Löfströms Allé 2A ligger föreningens övernattningslägenhet för tillresta gäster. Den kan också användas som föreningslokal, till kalas eller bokcirkeln. Övernattningslägenheten är rymlig med stort kök, matplats, soffgrupp och 1st dubbelsäng och 2 extrasängar. Kostnad är 300kr/dygn.

TAKTERASS:
Takterrassen är en lugn och vilande plats där grönska är en del av inredningen. Här finns möjlighet att planera odlingsbäddarna tillsammans med Tareq. Den hemliga oasen på taket med fantastiska utsikter inbjuder till ett skönt miljöombyte. En tillåtande och privat oas för de boende i bostadsrättsföreningen.

CYKELRUM:
Cykelrummen är generösa och placerade i entréplan med direktaccess ut på gatan genom de stora dörrarna med automatisk öppning. Ett av cykelrummen har även en verkstadshörna för att du enkelt ska kunna ge din cykel en liten service eller laga punktering på däcket.
Parkering
Garagen i Fabriksparken ligger under bostadskvarteren. Via hiss eller trappa i din uppgång har du som boende direktaccess till garagevåningen. Företaget Parkando ansvarar för och administrerar garageplatserna. Som garagehyresgäst använder du Parkandos app (då kan du öppna utan att gå ur bilen) för att öppna garageporten. Genom denna kan du även dela digitala nycklar till närstående som behöver nyttja bilen. Det finns totalt 137 platser i garaget. Det finns platser för MC och El-bilsladdare.

I dagsläget är det väldigt lång kö och det är svårt att beräkna någon tid hur lång tid det kan ta innan man blir erbjuden en parkeringsplats. Vissa har stått i kö sedan 2022.
2024-02-08

Prislista parkering;
Liten 1400kr
Normal 1700kr
Normal plus 1900kr
Premium 2250kr
Laddplats Normal 2325kr
Laddplats Normal plus 2525kr

Det finns även Bilpool (via app), elbilio.se med 3 st, BMW i3.

PRISLISTA:
2 KR/MIN
80 KR/H
590 KR/DYGN (24H)
890 KR/DYGN (FRE 17:00 - SÖN 23:00)
FÖRSÄKRING
Föreningen är försäkrad hos Brandkontoret och har även tecknat en tilläggsförsäkring för lägenheterna, s.k. bostadsrättstillägg.
Övrigt
För mer information, gå in på föreningens hemsida: www.fabriksparken1.se
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Planerat underhållsbehov av föreningens fastighet har sammanställts i en underhållsplan omfattande en period om 50 år fram till 2069.


Utförda renoveringar / Underhåll:
2021 - Vattenläckage på takterrasser har åtgärdats.
2020 - Ny Energideklaration har tagits fram.

Föreningen har inte planerat några kommande renoveringar (2024-02-01)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
5 800 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,907%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-03-30
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
72 kWh per kvm och år

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong 1

Balkong 2

Vardagsrum

Kök

Matplats

Badrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall

Gemensamma föreningsutrymmen

Fasad

Planlösning

Planritning