Lägenhet till salu i Sigtuna

Välkommen till Sigtuna, en av Sverige äldsta städer vackert belägen nära Mälaren.

Läs mer

Att leta efter lägenhet till salu i Sigtuna passar dig som vill bo i en lugnare stad med mycket historia.

För den som letar efter lägenhet till salu i Sigtuna finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till Sigtunas stadskärna. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Letar du efter lägenheter till salu i Sigtuna kan du hitta både äldre och nyare bostäder i centrala Sigtuna och Märsta. Föredrar du att bo lite utanför centrum hittar du vackra och rymliga familjelägenheter och radhus i bland annat Steninge och Rolsta.

Väljer du att köpa lägenhet i Sigtuna finns det ett stort utbud av motionsspår och naturreservat att besöka. Tack vare stadens rika historia finns det även många vackra slott och historiska platser att upptäcka i området. För den som gillar att hålla sig aktiv finns det flera tennisbanor, badhus och sporthallar runt om i kommunen. I centrum hittar ni ett stort serviceutbud med pittoreska butiker, restauranger och cafeer.

Under sommaren är båthamnen och Sjudargårdsbadet populära områden för både bad-, båt och vattenaktiviteter. I närheten finns också Sigtunas golfbana, centralt belägen 5 minuter från stan bland idylliska naturområden nära Garnsviken. Under vinterhalvåret bjuder staden in till en vacker och mysig julmarknad som är populär både bland lokalbor och besökare.

Oavsett om du letar efter nybyggda bostäder eller en klassisk lägenhet till salu i Sigtuna, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Sigtuna, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.