Märsta - Sätuna

Sätunavägen 16D

Tjusig totalrenoverad 3:a på omtyckta Sätunavägen!

Tjusig totalrenoverad 3:a på omtyckta Sätunavägen!

Välkommen till Sätunavägen 16D! Lägenheten som är en riktigt 30-tals dröm har i sin helhet renoverats under hösten 2018. Lägenheten erbjuder bland annat genomgående massivt trägolv i mörkbetsad ek utan trösklar, tjusigt renoverat badrum i 30-tals stil med naturnära toner samt ett elegant och inbjudande kök. Ett utmärkt läge för dig som vill bo i ett lugnt och familjevänligt område med både natur och kommunikationer på bekvämt avstånd. Promenadavstånd till Märsta station där du lätt tar dig vidare till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Med en charm utöver det vanliga finner ni äntligen här en lägenhet som har precis allt! Välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 70.5 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 4 633 kr Inkl Värme, VA och kabel-tv. Bredband tillkommer med 190 kr/mån.
  • Förening: HSB BRF ARENBERGA
  • Byggnadsår: 1962
  • Område: Märsta - Sätuna, Sigtuna

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anna Segerlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Sätunavägen 16D

Allmänt

- Välkommen till ett hem där det bara är att flytta in och trivas! I samband med renoveringen har inget lämnats åt slumpen! Under 2018 har kök, badrum, samtliga golv, väggar, tak, dörrkarmar och dörrar bytts ut. Här har man även dragit om elen med nya eluttag, lampknappar, elcentral samt flertal internetuttag i vardagsrum och i båda sovrummen. Bekvämt beläget I samma port finns lägenhetens källarförråd, tvättstuga samt cykelförråd med egen utgång till gatan. På föreningens innergård finns trevliga uteplatser, lekplatser och grillplatser. I direkt närhet till området finns härliga strövområden och bara en kort cykeltur bort kan man ta ett bad i Mälaren. Vill du istället vara mer kulturell kan du ta en tur till vackra Sigtuna stad eller varför inte strosa omkring i den grönskande slottsparken i Steninge slott.

Visa mer

Hall

- Rymlig och välkomnande hall som binder ihop bostadens rum. I hallen har en ny elcentral med snabbsäkringar installerats (2018). Målade väggar i vitt samt massivt trägolv i mörkbetsad ek. I hallen finns inbyggda garderober samt städskåp, längre in i hallen finns ytterligare inbyggt förvaringsutrymme och i anslutning till hallen finns även en stor klädkammare för extra förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Kök

- Smakfullt IKEA-kök där matlagningen blir en fröjd! Köket har i samband med renoveringen förlängts något vilket har skapat gott om förvaring och arbetsyta. Mjukstängande luckor och lådor, bänkskiva i massivt ek samt stänkskydd i vitt kakel ovanför. Under överskåpen finns flertal praktiska eluttag samt belysning som man kan ställa in på olika lägen. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, inbyggd mikro och ugn, praktisk spishäll där halva är en induktionshäll och andra halvan är glaskeramikhäll, köksfläkt samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från IKEA och installerades i samband med helrenoveringen 2018. Målade väggar i vitt samt massivt trägolv i mörkbetsad ek.

Visa mer

Matplats

- I köket finns även plats för ett matbord för 4 personer framför härligt fönsterparti.

Visa mer

Vardagsrum

- Rymligt och ljust vardagsrum perfekt för det ultimata soffhänget och som bostadens mittpunkt för gemenskap och umgänge. Här har man installerat en länga med platsbyggda bokhyllor utan att tumma på storleken på vardagsrummet. Det finns gott om plats för soffgrupp och annat möblemang. Målade väggar i vitt samt massivt trägolv i mörkbetsad ek. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till den ljuvliga inglasade balkongen i sydvästläge.

Visa mer

Balkong

- Stor inglasad balkong i sydvästläge mot den lugna och grönskande innergården. Här har nuvarande ägare satt in trall och kopplat in infravärme. Balkongen renoverades under 2016 och är nästa dubbelt så stor som den tidigare balkongen. Här kan du njuta av många härliga soltimmar!

Visa mer

Sovrum 1

- Rymligt master bedroom med plats för större dubbelsäng. I sovrummet finns även en praktisk inbyggd garderobslänga med gott om förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar samt massivt trägolv i mörkbetsad ek.

Visa mer

Sovrum 2

- Trevligt sovrum i anslutning till köket. I dagsläget används sovrummet som arbetsrum men har gott om plats för både säng och annat möblemang. Vitmålade väggar samt massivt trägolv i mörkbetsad ek.

Visa mer

Badrum

- Tjusigt badrum i 30-tals stil som frambringar en lyxig känsla. Klinker på golv och kaklade väggar i naturnära toner. Badrummet är utrustad med inkaklat badkar, handfat med spegelskåp ovanför samt wc.

Visa mer

Klädkammare

- I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. Klädkammare kan med fördel användas som förråd eller ett mindre kontorsutrymme. Målade väggar i vitt samt massivt trägolv i mörkbetsad ek.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Endast ca 1 km till Märsta centrum med dess utbud av matvarubutiker, affärer, caféer och restauranger. Det är även kort promenadavstånd till flertalet förskolor och skolor, upp till högstadiet.

Stora delar av området uppfördes i mitten av 1960-talet för att snabbt skapa arbetarbostäder till Arlandas snabba tillväxt.
Området rymmer både BRF lägenheter, hyreslägenheter ägda av Sigtunahem, privata värdar med hyreslägenheter samt villor och radhus.

Kommunikation

Helt perfekt beläget område med kort promenad till Märsta Station från vilken du har smidig pendling till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Buss går även genom området mot Märsta Station och Sigtuna.

Närservice

Här finns restauranger, caféer, barer och ett antal mindre butiker på bekvämt promenadavstånd. Området rymmer även ett flertal förskolor samt Sätunaskolan med låg och mellanstadium, det är även gångavstånd till två högstadieskolor. Dygnet runtöppet gym, solarium mm finns även inom området.

Parkering

När det gäller flerbostadshusen i området så gäller allmänt att det finns relativt gott om parkeringar utomhus och ett antal kall- och varmgarage samt carportar. Till dessa råder separata kösystem och separata avgifter.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.