Sigtuna - Munkholmen

Myntvägen 21 c

Unikt studiohus i hög standard med närhet till Mälaren!

Kommande försäljning

Unikt studiohus i hög standard med närhet till Mälaren!

Härligt högkvalitativt boende i studiohus i BRF-format med superfint sjönära läge. Studiohuset har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och tvättutrustning. Mitt emellan Munkholmsviken och Sigtunafjärden ligger denna BRF föreningen mitt bland lyxuösa villor. Här välkomnas både personer och företag som köpare och möjlighet finns att med föreningens medgivande hyra ut bostaden. Snabb tillträde möjligt!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 19 kvm + 6 kvm biarea
  • Antal rum: 1.5 rum
  • Avgift: 1 450 kr inkl VA, parkering & Brf-tillägg
  • Förening: BRF Munkholmens Strandängar
  • Byggnadsår: 2016
  • Område: Sigtuna - Munkholmen, Sigtuna
Utgångspris

1 475 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anna Segerlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Myntvägen 21 c

Allmänt

- Fräscht studiohus i hög standard med genom gående ljusa ytskikt och ekparkett med vattenburen golvvärme. Kvadratsmart bostad med modern och öppen planlösning. Huset är försedd med smart och praktiskt kodlås. Parkering i anslutning till huset.

Visa mer

Allrum

- Öppen och ljus planlösning med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp! Takhöjden frambringar ytterligare rymd till bostaden. Inred med soffa, matbord och förvaring. Genomgående ekparkett på golv och målade väggar.

Visa mer

Kök

- Modernt topputrustad köksdel med högklassiga inbyggda vitvaror från Miele. Här finns inbyggd varmluftsugn med friliggande induktionshäll, kombinerad kyl & frys, spisfläkt och diskmaskin. Köksluckor i vitt, snygg laminerad arbetsyta, underlimmad diskho, spotlights infällda i överskåp. Ekparkett på golv och målade väggar.

Visa mer

Sovloft

- Härligt sovloft som rymmer säng, sängbord och en liten yta för förvaring eller varför inte en multimediabänk med tv. Loftet har stilfull ekparkett på golv och målade väggar. Fönster finns här uppe som skapar ljuvligt ljusinsläpp.

Visa mer

Badrum

- Fräscht och rymligt badrum med härliga finesser och bra förvaring. Klinker i mörk ton med golvvärme och kaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustad med wc, dusch, tvättmaskin med torkfunktion och handfat med kommod samt spegelskåp ovanför. Husets varmvattenberedare finns även här. Fönster finns för härligt ljusinsläpp och möjlighet till vädring.

Visa mer

Närområdet

- Nära bostaden har du både badplats, fint naturreservat och härlig utsikt över Mälaren!

Visa mer

Mäklaren

- Är det dags att förändra er boendesituation? Oavsett om du ska sälja eller köpa en bostad finns jag här och hjälper till genom hela processen. Boka in en värdering av din bostad du också!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Munkholmen är A-läge för dig som vill bo lite lyxigare, här finns ett antal stora villor med väl tilltagna tomter med absolut närhet till Mälarens vatten. Det är en halvö med Munkholmsviken på ena sidan och Sigtunafjärden på den andra. Här finns Munkholmsbadet längst ut på Munkholmen och en båtklubb med brygga. Här kan man njuta av den absoluta närheten vill vatten och de natursköna promenadvänliga omgivningarna, men man har fortfarande nära till Sigtuna stad. Utsikten i sydöstlig riktning visar Sigtunafjärden och Sigtunas centrala delar.
"Munkholmen är ett litet naturreservat beläget inne i Sigtuna, där du med lite tur kan hitta Upplands landskapsblomma kungsängsliljan om våren. Området består till största delen av en öppen fuktäng och här finns ädellövträd samt strandskog av al och vide." (citat från

Kommunikation

Munkholmen trafikeras bla. av linje 570 mot Sigtuna centrum och Märsta. Från Sigtuna går det SL-bussar till främst Märsta centrum och Märsta station (nr 570, 572, 575. 579 (Bålsta och Arlanda). 597 (Fredag-Söndagar). Vid Märsta pendelstation kan man åka vidare med pendeltåg eller SJ:s tåg till Stockholm eller Uppsala. Man kan även byta till en annan SL-buss och åka till Arlanda.

Närservice

I närbelägna Södertil finns flera förskolor och skola upp till 6:e klass, även en omtyckt Pizza restaurang med några av kommunens bästa Pizzor. Du här nära till handel i Sigtuna Stad och till Märsta med två olika Centrum.

Övrigt

>Det bästa med området är det fina läget med Mälaren runt om
>- Boende i området
#Nära till buss, skola och handel

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.