Märsta - Västra

Idungatan 37

Stor 3:a om 79 kvm bekvämt belägen en halv trappa upp!

Kommande försäljning

Stor 3:a om 79 kvm bekvämt belägen en halv trappa upp!

På omtyckta Idungatan finner ni denna härliga lägenhet som erbjuder genomgående ljusa ytskikt, generösa ytor, renoverat badrum och kök. Här bor man lika bra som bekvämt en halvtrappa upp med stor balkong i lugnt och soligt sydvästläge med grönskande vy. Stabil HSB förening med närhet till både Valsta C och Märsta C med dess utbud av butiker och närservice, förskolor och skolor, samt härliga grönområden att strosa runt i! Väldigt bra kommunikationer ner till Märsta station där du lätt tar dig vidare till Arlanda, Uppsala och Stockholm.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 750 000 kr
 • Boarea: 79 kvm
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 1 av 3
 • Avgift: 4 102 kr inkl värme, VA, kabel-tv
 • Förening: BRF Tallen
 • Byggnadsår: 1969
 • Område: Märsta - Västra, Sigtuna
Utgångspris

1 750 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anna Segerlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Idungatan 37

 • Bekvämt belägen en halv trappa upp
 • Fräscht renoverat badrum
 • Stora sociala ytor

Allmänt

- Njut av grönskande vy med sol hela dagen på balkongen. Tillhörande förråd och tvättstuga finns bekvämt beläget i källaren. Lugn, trevlig och grönskande innergård. Genomgående vitmålade väggar i lägenheten (2017) och nya dörrar med dörrkarmar. Stabil HSB-förening som erbjuder bastu, gym och diverse gemensamhetslokaler.

Visa mer

Hall

- Välkomnande hall som binder ihop lägenhetens alla rum. Gott om plats för avhängning och förvaring i de tre inbyggda garderoberna samt ytterligare en garderobslänga. Vitmålade väggar (2017) samt plastmatta på golv.

Visa mer

Kök

- Inbjudande kök med plats för matbord för 4-6 personer framför härligt fönsterparti. Omlackade luckor i vitt (2017), nya handtag (2017) och ny laminerad bänkskiva (2017). Vitmålade väggar (2017), plastmatta i träimitation och stänkskydd i ljust kakel. Köket är utrustat med hel kyl och frys (2017), spis (2014), fläkt (2017), inbyggd micro (2017) samt diskmaskin. Matlagningen blir en fröjd i detta kök!

Visa mer

Vardagsrum

- Stort och ljust vardagsrum perfekt för det ultimata soffhänget och som bostadens mittpunkt för gemenskap och umgänge. Utöver vardagsrumsmöbler finns det plats att ställa in ett matbord när det stora sällskapet kommer på besök. Gott om ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti och balkongdörr. Vitmålade väggar (2017) och parkettgolv.

Visa mer

Balkong

- Njut av en kopp kaffe i solen med grönskande vy!

Visa mer

Sovrum 1

- Stort sovrum med härligt ljusinsläpp från fönster mot innergård. Vitmålade väggar (2017) och laminatgolv. Gott om förvaring i 5 stycken inbyggda garderober.

Visa mer

Sovrum 2

- Rofyllt sovrum med gott om ljusinsläpp och grönskande vy. En inbyggd garderob samt ytterligare en garderobslänga. Vitmålade väggar (2017) och laminatgolv.

Visa mer

Badrum

- Fräscht renoverat badrum med vitt kakel och mörkt klinker (2016). Badrummet är utrustat med dusch med frostade duschväggar, handfat med spegelskåp ovanför, handdukstork samt wc.

Visa mer

Mäklaren

- Är det dags att förändra er boendesituation? Oavsett om du ska sälja eller köpa en bostad finns jag här och hjälper till genom hela processen. Boka in en värdering av din bostad du också!

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Våning
1 av 3
Andel i förening
0,17605 %
Andel av årsavgift
0,23917 %

Föreningen

Namn
BRF Tallen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
408 lägenheter samt 115 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 8 fastigheter uppdelat på 20 bostadshus uppförda 1968 -1969. Den består totalt av 60 trapphus på Baldergatan 3-46 och Idungatan 1-43. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Protector Forsikring ASA med gemensamt bostadsrättstillägg. Inom föreningen finns system för sophantering med "molokar", soporna finns i en nedgrävd behållare under jord. Föreningen har också hobbylokal (snickeri), träningslokal med bastu, föreningslokal att hyra, byteslokal (möjlighet att lämna in prylar för att byta till sig andra) Gästlägenhet, kan hyras för 500 kr/natt.
Information om månadsavgiften
inkl värme, VA, kabel-tv
FÖRENINGENS EKONOMI
För 2019 planeras avgiften vara oförändrad. 2021 höjdes avgiften med 6%
Tv och Bredband
Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. Avtal med Ownit och Comhem ger tillgång 100 mb/s bredband samt digital-TV (17 kanaler och 8 valfria tilläggskanaler) genom ett obligatorisk tillägg på 100 kr/mån.
Parkering
Garage och parkering finns att hyra, separat kö gäller. Det finns 436 avgiftsbelagda p-platser.
Övrigt
För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Norra Stor-Stockholm. För att bli medlem i HSB Norra Stor-Stockholm betalas en engångsavgift på 500 kr (betalas tillbaka vid utträde) samt en årsavgift på 300 kr.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
- Stamrenovering i form av relining 2012 - Uppdatering av låssystem 2014-2016 - Renovering av tvättstugor 2015 - Renovering av entrépartier 2018 - Renovering av p-platserna 2019

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljsfastighet
BYGGNADSÅR
1969
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
1 750 000 kr
KOMMUNALSKATT
33,252%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 440 kr/år
Försäkring
2 167 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 607 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2009-12-29
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2009-12-29

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.