Såld lägenhet på Uranusgatan 29 i Märsta - Steninge
Märsta - Steninge

Uranusgatan 29

Superfint radhus i helt unikt bra skick. Helrenoverat i fin och behaglig stil!

Såld

Superfint radhus i helt unikt bra skick. Helrenoverat i fin och behaglig stil!

Bostaden är omsorgsfullt renoverad i nutidsanda, enkelt, stilfullt och vackert. Husets trädgård har en unik karaktär i japansk stil. Radhuset som består av 106,5 kvm boarea fördelas på två våningsplan. På den övre hittar ni en fin hall, två sovrum samt ett badrum. Här finns också ett tredje sovrum på ca 8,4 kvm som inte ingår i boytan utan har skapats av tidigare klädkammare/förråd. I nedre plan finns ett snyggt renoverat kök, vardagsrummet, det helrenoverade badrummet samt tvättstugan. Här finns också ett tidigare sovrum som idag används som bio salong.
Bostaden har genomgående vitmålade väggar som förstärker den ljuvligt ljusa inomhusmiljön tillsammans med ljusinsläpp från husets alla fönster. Genomgående ekparkett på golven i alla torra rum går som kontrast mot det ljusa och ger en ingivande värmande känsla och trevnad.
Området erbjuder promenadavstånd till såväl skolor som förskolor, grannskap med stora grönskande natur, skog, flertal lekplatser och promenadstråk till bland annat det populära steningsbadet. Samtidigt som ni lätt kan ta er till Valstas och Märstas centrums diverse faciliteter.
Ett passande hus för den som värnar om familjeliv och natur.

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonas Dackman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Jörgen Jonsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.