Solna

Mäklare Vasalund

Vasalund Vasalund [email protected] Svenska Mäklarhuset
Vasalund

Mäklare Vasalund

Letar du efter en professionell mäklare i Vasalund? Då är en fastighetsmäklare från Svenska Mäklarhuset i Solna givet. Det småstadsidylliska området Vasalund är en skatt som ligger våra mäklare varmt om hjärtat. Våra mäklare har förmedlat i alla områdets låga flerbostadshus och kan allt om Vasalunds gömda pärlor. Våra fastighetsmäklare är alltid pålästa om just ditt hus, vilka renoveringar som är på gång och vad grannarna i huset bredvid sålde för.

En bostadsaffär är en av livets viktigaste affärer, därför den hanteras med största respekt av våra mäklare i Vasalund. Vi på Svenska Mäklarhuset i Solna är kända för att med god struktur och spetskompetensen, lokalkännedom göra din affär till något alldeles extra. Alltid på tå och suverän koll på marknadspriserna. I listan nedan finns våra kommande försäljningar i Vasalund, välkommen att inspireras. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra professionella mäklare i Solna.

Kommunikation

Här bor ni som spindeln i nätet, med mycket kort närhet till pendeltågsstationen (5 min), busshållplats (1 min) och tunnelbana (7 min). Det går med andra ord mycket snabbt att ta sig in till innerstan, restiden är lika lång som att ta sig från olika stadsdelar innanför tullarna. Tunnelbana inom kort promenadavstånd vid Solna Centrum med en restid om ca 9 min till T-centralen. I framtiden kommer t-bana även att finnas invid Mall of Scandinavia och Solna Station vilket är ett par minuter från fastigheten. Buss avgår från Råsundavägen som tar er i ena riktningen till Odenplan på ca 15 minuter, och i den andra riktningen till Sundbyberg. Bussen går flera gånger i timmen och även under natten. Här avgår också buss 502, 509, 515, 156 och 595. Det är även mycket nära till Solna pendeltågsstation, därifrån tar ni er till Odenplan och Stockholm city på 5 min. Även utmärkta förbindelser till Bromma och Arlanda flygplats!

Närservice

Vasalund erbjuder gott om trevliga kvartersrestauranger samt en omtyckt och välsorterad matbutik. Området har även Gamla Råsunda alldeles runt hörnet, här finns idag ett flertal gemytliga caféer och restauranger, blomsterbutiker, ICA-butik, bankomat och i närheten finns klassiska Filmstaden med sin egen kvartersbiograf!

På ett promenadavstånd om ynka 5 minuter når man Solna Centrums rika utbud av butiker, banker, stora matvaruaffärer, apotek, samt en stor busstation och tunnelbanan. För den som önskar mer puls erbjuds även Westfield Mall of Scandinavia i närheten av Vasalund. Med bred variation av butiker, mängder av restauranger och upplevelser står sig köpcentrumet som ett av Skandinaviens största. I Vasalunds närområde finns även Råstasjön och Lötsjön som erbjuder trevliga promenadstråk och motionsslingor. Här finns stora gröna ängar för picknicksugna, ett rikt fågelliv och cafét Gröna Stugan som är ett omtyckt utflyktsmål.

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.