Vasavägen 22 Vasalund
Vasalund

Vasavägen 22

Stor 1:a möjlig 2:a i hjärtat av Vasalund!

Såld

Stor 1:a möjlig 2:a i hjärtat av Vasalund!

Välkommen till Vasavägen 22!

Här bor ni i en charmig bostad med generös takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp i eftertraktade Vasalund/ Råsunda. Utanför portarna är ni omfamnad av grönska, historia och småstadskänsla.
Bara en promenad bort har du Mall of Scandinavia, stråket och all kommunikation du kan önska dig.

Bostaden om 48kvm är idag en stor etta med stort kök. Om så önskas, kan man göra om denna bostad till en stor 2:a alt en mysig mini 3:a. Men gillar man att laga mat och ha ett stort separat kök är planritningen som bostaden har idag, optimal!

Interiören i bostaden är harmonisk och ljus. Den fantastiska takhöjden ger extra rymd och ni har här flertalet stora fönsterpartier i två väderstreck som skapar ljuvligt ljusinsläpp i hela bostaden.
Bostadens placering i huset är till din fördel, detta då bostaden är högt placerad i huset tack vare konstruktionen på huset som är byggt i suterräng. Detta resulterar i att denna bostad inte har någon insyn, avskild atmosfär och grönska som utsikt under sommarhalvåret.

Föreningen godkänner uthyrning av bostaden utan tidskrav, vilket är en investeringsmöjlighet för dig som ägare. Detta betyder att du här har chansen att hyra ut din bostad när du själv ej nyttjar den under semestern eller dylikt, detta är en unik fördel! Föreningen har tidigare haft beviljat bygglov för balkonger vilket är något som kan komma att ansökas om igen samt kör du bil så erbjuds här privatparkering på innergården. Idag finns tre platser tillgängliga att hyras.

Vasavägen 22 erbjuder ett fantastiskt läge med närhet till allt vad Vasalund/ Råsunda har att erbjuda.
Här finns goda kommunikationer, nära till grönområden, shopping och restauranger.
Området har spännande arkitekturhistoria och fyllt av vackra fastigheter.
Personligfavorit är att promenera ner längs Vasavägen och vidare till Råstasjön för långa promenader.

Missa inte chansen att få bo i denna idylliska lägenhet i rofyllt område!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0706-129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 610 000 kr

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.