Såld lägenhet på Östervägen 28B i Råsunda
Råsunda

Östervägen 28B

Välplanerad bostad med balkong i omtyckt förening!

Såld

Välplanerad bostad med balkong i omtyckt förening!

Unikt tillfälle att förvärva en fantastisk tvårummare i omåttligt populära projektet Råsunda 101. I denna fantastiskt planerade lägenhet med öppen planlösning och högt i tak finner du en väldigt hög standard på alla materialval samt det exklusiva köket från Ballingslöv. Den allmänna interiören består av målade väggar i stilrena kulörer och en fantastisk 3-stav ekparkett genomgående i hela lägenheten som ett av lägenhetens tillval. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt, grått kök från Ballingslöv med integrerade vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Köket känns påkostat med en ljus bänkskiva i kompositsten som även pryder en bit upp påväggen upp till överskåpen. Rymligt badrum i direkt anslutning till hallen med ljust klinkergolv och större, vita kakelplattor som pryder väggarna, utrustat med takdusch samt tvättmaskin + torktumlare. Du finner även ett rymliga sovrum placerade mot innergård med en stor garderob. Allt detta tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som också har utgång till bostaden balkong som bjuder på sol stora delar av dagen och kvällen! I bostadens är JM´s intelligenta hem installerat vilket innebär att ditt hem blir utrustat med smarta funktioner som styrning av hemmet och hushållsapparater via mobilen eller rösten, digitala lösningar för minskad energianvändning i fastigheten och andra smarta installationer.

I Brf Råsunda 101 bor du i anrika gamla kvarter fast med modern bekvämlighet. Du finner garage i huset som du når med hissen ner, övernattningslägenhet och en stor gemensam takterass med fantastiska vyer över Solna samt en gemensamhetslokal med kök att hyra. I Råsunda bor du i ett fantastiskt läge med närhet till allt! Stråket med dess restauranger, bageri, närservice, olika gym, naturområden längs med Råstasjön och Lötsjön samt shopping i både Solna centrum och Mall of Scandinavia. Utanför dörren går buss 515 som tar dig till Odenplan på nolltid, du har även tunnelbana, tvärbana samt pendeltåg i närheten av bostaden.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 305 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.