Såld lägenhet på Vasavägen 31 i Vasalund
Vasalund

Vasavägen 31

Underbar 2:a med nyrenoverat badrum, öppen spis och balkong!

Såld

Underbar 2:a med nyrenoverat badrum, öppen spis och balkong!

Varmt välkomna hem till Vasavägen 31!

Här bor ni i hjärtat av Vasalund/ Råsunda med närhet till allt du kan tänkas behöva.
Detta är ett hem för dig som vill bo i ett vackert och rofyllt område med närhet till såväl underbar natur, vacker arkitektur, restauranger, butiker, köpcentrum och kanske bäst av allt all kommunikation du kan tänka dig. Vasavägen är en lugn och vacker gata med hus ifrån alla tidsepoker. Detta är ett 30-tals hus där några av de finaste tidstypiska detaljerna såsom stora vackra fönsterpartier med originaldetaljer, djupa stenfönsterbrädor och den stiltypiska öppna spisen har bevarats. Utöver det är bostaden smakfullt renoverad med genomtänkta materialval.
Direkt när du kliver in i bostaden känner du att det här är någonting extra! Den generösa takhöjden skapar en magiskt rymd och den vackra fiskbensparketten som klär golvet skapar en inbjudande känsla.
Bostadens badrum är smart placerat i anslutning till hallen, badrummet är nyrenoverat och utbyggt för extra komfort. Vardagsrummet med de generösa fönsterpartierna skänker ett ljuvligt ljus i hela bostaden. I vardagsrummet finner ni också bostadens öppna spis som skapar en exklusiv känsla i hela hemmet. Bostaden är väl genomtänkt, fantastiskt renoverad och lättmöblerad. Sovrummet har extra stora garderober som är snyggt inbyggda. Köket är öppet och inbjudande. Den öppna planlösningen ger rymd och gör bostaden lättmöblerad. intill köket mellan kök och vardagsrum finner ni bostadens matplats där ni också har dörren som tar er ut till bostadens balkong.

Som boende i Brf Framnäs 2 bor ni i en lugn och hemtrevlig förening.
Här finns 19st bostadsrätter och 2st lokaler. Bara två trappor ner i huset finner du bekvämt föreningens tvättstuga och den är utrustad med nya maskiner från 2019. För dig som cyklar har föreningen både cykelparkeringar utanför fastigheten och ett stort cykelrum. Kör du bil finns det här i föreningen 6st parkeringsplatser som går att hyra mot en kostnad på 300kr/ månaden.
Utöver alla smarta förvaringslösningar som bostaden själv erbjuder finns också här ett tillhörande vindsförråd för extra förvaring!

Missa inte chansen att få bo i denna fantastiska tvåa om 66kvm!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson för mer information 070-6129588.

Visa mer
Slutpris

4 260 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Badrum

Vardagsrum

Kök

Matplats

Balkong

Sovrum

Fasad

Närområde

Övriga bilder

Planlösning