Såld lägenhet på Vasavägen 31, 3tr i Råsunda
Råsunda

Vasavägen 31, 3tr

Välplanerad mini 2:a med balkong!

Såld

Välplanerad mini 2:a med balkong!

Varmt välkomna till denna otroligt fina 2:a på populära Vasavägen. Här bor du kvadratsmart på 39 kvm högt upp i huset med allt man behöver. Lägenheten har en härlig takhöjd om 2,70m, balkong i ett ypperligt solläge mot sydväst utan insyn och utsikt mot grönska. Helrenoverade ytskikt och uppfräschat kök med diskmaskin samt badrum med ny inredning. Sovrummet är idag möblerat med 160cm säng och nattduksbord samt har en praktisk skjutdörr som erbjuder avskildhet. Rymligt och ljust vardagsrum som erbjuder många möbleringsalternativ, perfekt matplats invid fönster med utrymme för ett stort matbord samt soffgrupp och övrigt möblemang.

Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Strax utanför porten finns Stråket med restauranger, butiker, caféer och det väldigt populära franska bageriet Du Bon Pain. Mall of Scandinavia samt Gallerian i Solna Centrum ligger också bara några minuter bort och är väl värda ett besök. Kommunikationer i alla dess former finns på kort avstånd. Närmsta tunnelbana finns i Solna centrum som också har tvärbana och busstorg. Pendeltåg finns längre bort på Råsundavägen (ca 10min promenad). På Råsundavägen finns även flertalet busslinjer bl.a. 515 till Odenplan som också går förbi pendeln.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

2 820 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.