Vasavägen 3A Vasalund
Vasalund

Vasavägen 3A

Idyllisk och välplanerad 1:a med egen ingång!

Såld

Idyllisk och välplanerad 1:a med egen ingång!

Varmt välkomna till Vasavägen 3A!

Nu har jag nöjet att få presentera denna extremt välplanerad 1:a om 29kvm.
Detta är ett hem som tar radhuskänslan i mysiga Vasalund till en ny nivå. Här är ni omfamnade av grönska och fruktträd. Fastigheten är fantastisk vacker från 1905.
Till bostaden har ni en helt egen ingång, ingången når ni från sidan av fastigheten och framför entrén har ni plats för att ha ett cafébord för morgonkaffet under sommarhalvåret. Här bor du på gaveln och har fönster i tre väderstreck, detta skänker underbart ljus i hela bostaden.
Bostaden är kvadratsmart och uppdelad på ett optimalt sätt, ni har här ett avskärmat allrum med plats för sovdel samt soffa intill den mysiga eldstaden. Från köket har ni utsikt mot husets innergård, där det blomstrar på sommaren. Bostaden är lättmöblerad och ljus med genomgående planlösning, till bostaden hör också 1st förråd för extra förvaring.
Bostadens badrum är utrustat med allt ni kan tänkas behöva och fint renoverat. Köket är öppet och här finns plats för matgrupp och annat önskat möblemang samt golvvärme.
Detta är en unik etta ni inte vill missa.

Som boende i Brf Frithiof & Ingeborg har ni tillgång till ett lättåtkomligt cykelrum, hobbyrum, bastu och en underbar trädgård med odlingsmöjligheter.
Trädgården är i söderläge fylld med fruktträd och annat blomsterarrangemang.
Ni bor här i en stabil förening som är väldigt familjär, stambyte är utfört, ny bastu för den som gillar att basta finns tillgänglig samt gemensam trädgård för sommarbjudningar.

Vasalund är ett område som är otroligt lugnt och familjevänligt samt nära till allt man kan tänkas behöva.
Här finns det underbar arkitektur och fantastiska promenadstråk, min egna favoritpromenad är ner längs Vasavägen till Gamla Råsunda och vidare ner till Råstasjön.
Området är en fröjd och ett område man inte kan annat än älska.

Gillar man natur, lugnet och vill ha huskänsla nära stan, så har ni hittat rätt hem för er.
Här bor du mittemellan tunnelbanestation och pendelstation samt utmärkt förbindelse med buss. Har du bil så finns här också ledig parkeringsplats precis utanför din egna entré.
Bästa av två världar, småstadskänsla fast nära storstan!

Missa inte chansen att få bo i denna mysiga 1:a kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson för mer information
070-6129588

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.